Όλα όσα θα σου συμβούν από τη στιγμή που θα πατήσεις τα 30

birthday-1114056_1920

Ιδού οι 11 αλλαγές

Μπορεί να διανύεις ακόμα τη δεύτερη δεκαετία της ζωής αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα έρθει και εσένα η ώρα σου, μην χαίρεσαι και πολύ. Δες, λοιπόν, (αν διανύεις τα 20) όλα όσα συνέβησαν σε μένα από τη στιγμή που πάτησα τα 30, και επιβεβαίωσέ με (αν διανύεις τα 30 και τα έχεις ζήσει και εσύ).

1. Αν οι φίλοι σου μένουν μερικά τετράγωνα μακριά σου, αντί να τους βλέπεις πολλές φορές την εβδομάδα, θα αρχίσεις να τους βλέπεις μερικές φορές το μήνα… και αν!

2. Το να δεις ένα επεισόδιο Game of Thrones στο λάπτοπ είναι πιο δελεαστικό από το να βγεις για ποτό μια Παρασκευή βράδυ που είσαι απίστευτα κουρασμένη από τη δουλειά όλης της εβδομάδας.

3. Αν είσαι ακόμα single θα αρχίσεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς και θα αρχίσεις να λες “ναι” σε πράγματα που έλεγες κατηγορηματικά όχι μερικά χρόνια πριν.

4. Θα σου είναι όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις το ιδανικό για σένα βάρος (το συγκεκριμένο δεν ισχύει για μένα και δεν μου είναι καθόλου δύσκολο τουλάχιστον προς το παρόν αλλά φίλες μου μου λένε πως ισχύει.. γι’αυτό και το αναφέρω).

Διαβάστε τη συνέχεια στο KeepUp

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekepy_argos

Άσκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας ανάμεσα στους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και την Πυροσβεστική Οι ασκήσεις του ΕΚΕΠΥ συνεχίζονται σε Μολάους και Κύθηρα