Αυτές είναι οι υγιεινές συνήθειες της βασιλικής οικογένειας που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ!

keep01

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry γυμνάζονται πρωί-πρωί για να μην το έχουν για μετά

Δεν υπάρχει μέλος της βασιλικής οικογένειας που να έχει παραπάνω κιλά από το κανονικό. Αυτό οφείλεται στις διατροφικές και τις γυμναστικές τους συνήθειες τις οποίες καλό θα είναι να υιοθετήσεις κι εσύ.

Δες τι ακριβώς κάνουν…

Γυμνάσου νωρίς για να μην το έχεις για αργότερα Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry γυμνάζονται πρωί-πρωί για να μην το έχουν για μετά.

Υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα τα δώσεις όλα Η Meghan Markle δεν χαζεύει στο γυμναστήριο. Όσο βρίσκεται εκεί κάνει τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να παραπονιέται.

Μην ξεχνάς τα plank Η Kate Middleton κάνει plank πολύ συχνά. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνει τους μύες της. Η Kate κάνει plank (σανίδα) και μένει σε αυτήν για 45 δευτερόλεπτα ενώ επαναλαμβάνει 10 φορές.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιατρός

Μπουρδελαδικο Ελλάδα χαχαχα

ΔΓ

Εσύ όταν ξυπνάς στις 15:05, βρίζεις την Ελλάδα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

krosyam

Η αμερικανική εταιρεία που το κατασκεύασε,  καθησυχάζει ότι το τεστ της θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να απορρίπτονται έμβρυα που θεωρείται πιθανό να έχουν νοητική υστέρηση

Zevgari

Οι συγκρούσεις μέσα στην σχέση έρχονται όταν οι σύζυγοι χρειάζεται να θυσιαστούν για χάρη του γάμου τους ή όταν πρέπει να θυσιάσουν τον γάμο τους για χάρη του εαυτού τους