Φάροι αισιοδοξίας στην Ελλάδα του σήμερα

Φάροι αισιοδοξίας στην Ελλάδα του σήμερα

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ μας συστήνει τέσσερα νέα παιδιά που ζουν και διαπρέπουν  στη χώρα μας, εμπνέουν με τον αγώνα τους για ένα καλύτερο μέλλον

D85_6932
Ο Αλέξανδρος Σκορίλας είναι 18 ετών και ήδη είναι επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών. Ο Χάρης Ιωάννου είναι 22 ετών, Μηχανικός Υπολογιστών, Εφευρέτης και ο νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας. Ο Στέλιος Κερασίδης στα 5,5 του χρόνια έχει κατακτήσει 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς. Η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου κατέχει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. Αθήνας.

Τέσσερα νέα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στη χώρα μας ξεχωρίζουν για το ήθος και τις αξίες τους, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους, σε μια εποχή που οι έννοιες «αριστεία», «αξιοκρατία», «ευ αγωνίζεσθε», «όραμα» και «ελπίδα» για ένα καλύτερο αύριο έχουν εξοστρακιστεί από το λεξιλόγιο μας. Οι ιστορίες τους, όμως, και ο κοινός τους στόχος για την επιτυχία, έρχονται να μας τις θυμίσουν και να μας εμπνεύσουν.

Πώς σχεδιάζουν το μέλλον τους σήμερα οι νέοι; Τι ονειρεύονται; Τι στόχους θέτουν και πώς τους εκπληρώνουν; Πώς μοιάζει το «αύριο» για εκείνους;

«4.000 μπάλες και αύριο άλλες τόσες και ύπνο από νωρίς» λέει ο 18χρονος Αλέξανδρος που διακρίνεται για τις επιδόσεις του στο τένις. «Χωρίς ύπνο, η καινοτομία θέλει δημιουργία και όραμα» συμπληρώνει ο διακεκριμένος 22χρονος επιστήμονας Χάρης, επιβεβαιώνοντας ότι η εξέλιξη προς το καλό απαιτεί προσήλωση, επιμονή και σθένος. «Πιάνο, μαθήματα και πάλι πιάνο. Το αύριο μου έχει τρελό ρυθμό» προσθέτει ο πεντάχρονος Στέλιος Κερασίδης, ενώ η 12χρονη Γλυκερία η οποία τρέχει κοιτώντας προς την κορυφή λέει «αύριο, σχολείο και μετά τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο».


Zagori_Tenis_262
Κλείσιμο

 Αλέξανδρος Σκορίλας


Κοινό σημείο αφετηρίας, έμπνευσης και εξέλιξης και για τα τέσσερα παιδιά που διαπρέπουν σε διαφορετικούς τομείς, αποτελεί η επιθυμία να δράσουν για ένα καλύτερο αύριο που θα έχει ενδιαφέρον, που θα τους «σμιλεύει» συνεχώς και θα τους ωθεί να δημιουργούν, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει ατελείωτες ώρες σκληρής δουλειάς. Ζουν ανάμεσά μας και αγωνίζονται να πετύχουν, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο περιβάλλον. Βλέπουν λύσεις στα προβλήματα και μάθημα στην αποτυχία. Τους διακρίνει δύναμη, πάθος, πίστη και δέσμευση στο στόχο. Μοιάζουν με φάρους αισιοδοξίας και κουράγιου, στην Ελλάδα του σήμερα και πηγή έμπνευσης για το μέλλον, και αυτούς τους νέους αγκαλιάζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ αναγνωρίζοντας στην προσπάθεια τους, την Ελλάδα που θα μας κάνει υπερήφανους.

IMG_8043

Χάρης Ιωάννου 


Άλλωστε οι αξίες και η φιλοσοφία, πάνω στις οποίες πορεύεται εδώ 30 χρόνια η εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε , στηρίζονται στη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και που προσπαθούν για την πρόοδο και την εξέλιξη –τη δική τους και της χώρας. Ως πρεσβευτής του καλού, και έχοντας το καλό μέσα του -το ίδιο το νερό- το ΖΑΓΟΡΙ αφιερώνει τη νέα του καμπάνια, σε ιστορίες νέων ανθρώπων που έχουν όραμα και μας εμπνέουν γιατί δεν παραιτούνται και πιστεύουν στο καλό που έχουν μέσα τους.

Πρόκειται για μια καμπάνια πλήρως εναρμονισμένη στο όραμα της εταιρείας και η οποία δημιουργεί ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο, δείχνοντας τον δρόμο, δίνοντας ελπίδα να συνεχίσουμε. Γιατί όταν έχουμε το καλό μέσα μας τίποτα δε μπορεί να μας σταματήσει εκείνους τους νέους ανθρώπους που φτιάχνουν σήμερα, με την προσπάθεια και τον αγώνα τους, την Ελλάδα του αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η κορυφαία εταιρεία στην αγορά εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, προάγει την αξία του καλού και την επίδρασή του στη συνολική εξέλιξη μιας κοινωνίας, με υπεύθυνες και καινοτόμες δράσεις. Στο πρόσφατο παρελθόν, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και το brand Ζαγόρι σε συνεργασία με την Action Aid παρείχε πόσιμο νερό σε 40.000 ανθρώπους που δεν είχαν πρόσβαση σε αυτό, αποδεικνύοντας ότι στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, τον άνθρωπο, την κοινωνία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ζαγόρι - Το δικό μου αύριο




D85_5684

 Στέλιος Κερασίδης

D85_6708
Γλυκερία Σκάρκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης