Φωτογραφίες: Αυτός είναι ο πιο... στρογγυλός σκύλος στον κόσμο!

dog19-main

Μία μουτσούνα γεμάτη απορία σε σχήμα... μπάλας - Η «έμπνευση» ενός Ιάπωνα στυλίστα σκύλων

Είναι μουτσούνα... Είναι σπάνιος... Είναι ράτσα... Είναι, όμως και ο πιο... στρογγυλός σκύλος στον πλανήτη!

Ιάπωνας στυλίστας σκύλων «ανέβασε» στα social media έναν σκυλάκο που... όμοιός του δεν υπάρχει σε κανένα σημείο της Γης. Ο ιαπωνικός σκύλος είναι μεν σπάνιος, αλλά όχι και μοναδικός. Μοναδικός έγινε λόγω της... κόμμωσής του.

Ο καλλιτέχνης -στο είδος του- στυλίστας σκύλων, κούρεψε το τετράποδο σαν... μπάλα και το μόνο που έλειπε ήταν να το βάψει στα άσπρα και μαύρα και να τον βάλει να τρέχει από... εστία σε εστία!

«Όλα τα λεφτά», ωστόσο, είναι το ύφος του μικροσκοπικού σκυλάκου, ο οποίος ποζάρει στην κάμερα με υπομονή, ενώ στο βλέμμα του μπορεί να διακρίνει κανείς την... απορία, για όσα συμβαίνουν γύρω του με τους «τρελούς» ανθρώπους που ασχολούνται μαζί του.

dog19-1
dog19-2
dog19-3
dog19-4
dog19-5

ΣΧΟΛΙΑ (1)

κωστας αιρετικος κυνικος 51

Ο στυλιστας πρεπει να παρει συμβουλες απο ενα σκυλιστα!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

krosyam

Η αμερικανική εταιρεία που το κατασκεύασε,  καθησυχάζει ότι το τεστ της θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να απορρίπτονται έμβρυα που θεωρείται πιθανό να έχουν νοητική υστέρηση

Zevgari

Οι συγκρούσεις μέσα στην σχέση έρχονται όταν οι σύζυγοι χρειάζεται να θυσιαστούν για χάρη του γάμου τους ή όταν πρέπει να θυσιάσουν τον γάμο τους για χάρη του εαυτού τους