Αόρατος τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας

dodia

Η θεραπεία με Invisalign είναι ένας πρακτικά αόρατος τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας

Πολλοί ασθενείς επιθυμούν ίσια δόντια και ένα λαμπερό χαμόγελο αλλά δεν θα φορούσαν τα συμβατικά σιδεράκια τα οποία είναι ιδιαίτερα εμφανή.

Τι είναι το σύστημα Invisalign® και πως λειτουργεί;

Η θεραπεία με Invisalign είναι ένας πρακτικά αόρατος τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας. Με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας σε υπολογιστή, το Invisalign παρουσιάζει το πλήρες πλάνο θεραπείας σας, με βάση τις οδηγίες που δίνει ο ορθοδοντικός Invisalign, από την αρχική θέση των δοντιών σας έως την τελική επιθυμητή θέση.

Έτσι ο ασθενής μπορεί να παρακολουθήσει προκαταβολικά τις κινήσεις των δοντιών που θα οδηγήσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, κατασκευάζεται μια σειρά από διάφανους νάρθηκες ειδικά για τα δόντια σας ώστε να μετακινούνται λίγο-λίγο.

Θα φοράτε τον κάθε νάρθηκα για περίπου δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα τον αντικαθιστάτε με τον επόμενο στη σειρά, έτσι ώστε τα δόντια να μετακινούνται προοδευτικά προς την αναμενόμενη τελική θέση. Ο χρόνος της θεραπείας εξαρτάται από τις εξιδεικευμένες ανάγκες του κάθε περιστατικού.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη θεραπεία με Invisalign;

Αρχικά πραγματοποιήστε την “Αξιολόγηση Χαμόγελου” Invisalign και ανακαλύψτε αν το σύστημα Invisalign είναι κατάλληλο για εσάς. Στην συνέχεια κλείστε ένα ραντεβού με κάποιον ορθοδοντικό Invisalign, για μια πρώτη επίσκεψη.

Στο επόμενο βήμα θα ληφθούν υψηλής ευκρίνειας ψηφιακά αποτυπώματα των δοντιών σας, τα οποία με τη χρήση τεχνολογίας τρισδιάστατης απεικόνισης θα οδηγήσουν στην δημιουργία ενός εξιδεικευμένου σχεδίου θεραπείας, στο οποίο θα απεικονίζονται οι προοδευτικές μετακινήσεις των δοντιών σας προς το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης