Πώς να κάψετε 400 θερμίδες σε 20 λεπτά

ketleballs

Η απάντηση είναι... kettlebells

Τα kettlebells, τα στρογγυλά βάρη με τη λαβή προσφέρονται για ασκήσεις που συνδυάζουν την καρδιοαναπνευστική προπόνηση με την ενδυνάμωση. Επομένως, συνδυάζουν και τις δυο απαραίτητες μορφές άσκησης αυξάνοντας τις θερμίδες που καις και μειώνοντας τον χρόνο προπόνησης που χρειάζεσαι.

Οι θερμίδες που μπορείς να κάψεις κάνοντας ασκήσεις με kettlebell είναι εντυπωσιακά πολλές σε σχέση με το χρόνο των ασκήσεων. Σύμφωνα με το American Council of Exercise ο μέσος αθλούμενος μπορεί να κάψει 400 θερμίδες σε 20 λεπτά κάνοντας ασκήσεις με kettllbell. Επιπλέον μπόνους: δυναμώνει ο κορμός και οι μύες του πάνω μέρους του σώματος γεγονός που συντελεί και σε λιγότερους πόνους στην πλάτη και τη μέση (εφόσον κάνεις τις ασκήσεις σωστά).

Διαβάστε τη συνέχεια στο KeepUp

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stoxooi

Η φράση που ακούμε πιο συχνά σε κάθε ξεκίνημα μιας χρονιάς είναι «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!». Κατά πόσο όμως οι στόχοι αυτοί γίνονται πράξη; Φέτος, ας δεσμευτούμε σε υποσχέσεις που μπορούμε να τηρήσουμε και ας θέσουμε στόχους τους οποίους θα δούμε να πραγματοποιούνται!

nosokomeio

Επικίνδυνες συνθήκες επικρατούν σε δημόσια νοσοκομεία, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ και των ράντζων που πλημμυρίζουν τους διαδρόμους αλλά και βασικά ιατρικά μηχανήματα εκτός λειτουργίας

fit

Τις ημέρες που δεν συμβαίνει τίποτα έκτακτο και τίποτα περίεργο είναι εύκολο να μην παραλείπεις τους fitness στόχους σου και να πηγαίνεις μέχρι το γυμναστήριο για την προπόνηση της ημέρας.

dog-friend2-550x309

Τρόποι διαχείρισης της συμπεριφοράς του σκύλου σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση ενός καβγά σε πάρκο για σκύλους