Wellbeing: Μπορείς και μόνη σου να καθαρίσεις τις αρτηρίες σου! Δες πώς…

Wellbeing: Μπορείς και μόνη σου να καθαρίσεις τις αρτηρίες σου! Δες πώς…

Σε αυτό το post θα γίνω λίγο σκληρή ίσως γιατί αυτός είναι ο τρόπος μου για να σου πω πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς καθαρές τις αρτηρίες σου. Για ποιο λόγο μου ήρθε να γράψω γι’αυτό το θέμα;

neven-krcmarek-133664-e1503218483575
Ίσως γιατί έχω χάσει φίλους και συγγενείς από προβλήματα στην καρδιά τα οποία δημιουργήθηκαν από κακή διατροφή.

Οι διατροφολόγοι θεωρούν τις καρδιαγγειακές παθήσεις ως την “πανούκλα” του 21ου αιώνα. Υπάρχουν, όμως, και φυσικοί τρόποι για να καθαρίσεις τις αρτηρίες σου και να τις διατηρείς όσο πιο υγιείς γίνεται και σου τους έχω όλους εδώ..

Προσωπικά πιστεύω πως η καλύτερη θεραπεία για όλα είναι η σωστή διατροφή και αυτό θα το διαπιστώσεις ακόμα περισσότερο στα μελλοντικά μου posts.

Tι είναι οι αρτηρίες…

Είναι τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες από την καρδιά στο υπόλοιπο σώμα. Οι υγιείς αρτηρίες είναι ελαστικές, εύκαμπτες και καθαρές και μεταφέρουν άνετα όλα τα συστατικά που πρέπει να μεταφέρουν. Η κακή διατροφή, όμως, μπορεί να σχηματίσει ένα είδος πλάκας στα τοιχώματα με αποτέλεσμα να κάνει πιο στενή τη δίοδο των συστατικών. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να την εμποδίζει εντελώς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην γνωστή σε όλους μας καρδιακή προσβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο:
www.keepup.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης