Ποιος τύπος άντρα εξαφανίζεται μετά από το σεξ;

aporipsi

Το «mosting» είναι πιο περίπλοκο και οδυνηρό συγκριτικά με το «ghosting» επειδή δεν είναι απλά ένα ραντεβού στο οποίο μπορεί το άτομο να μείνει ή να φύγει

Οι άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για πολλούς λόγους. Ένας πρωταρχικός λόγος για πολλούς είναι να συναντήσουν κάποιον στο πλαίσιο ενός ραντεβού και να κάνουν σεξ μαζί του ή μόνο το τελευταίο. Συναντήσεις που θα περιγράφονταν από κωμικά τραγικές, αποδεκτές ή βαρετές. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει όμως να συμβεί, είναι ο ένας να συμπεριφερθεί στον άλλον σαν να ήταν ο έρωτας της ζωής του, να τον κάνει να πιστέψει ότι είναι ο ένας και μοναδικός και στη συνέχεια να εξαφανιστεί, το λεγόμενο «mosting».

«Mosting» είναι να δείχνει κανείς ερωτευμένος και μετά να εξαφανίζεται. Γνωστός εδώ και καιρό είναι ο όρος «ghosting» (φαντομάς), που χαρακτηρίζει τον τύπο εκείνο που εξαφανίζεται μετά από κάποια ραντεβού ή ακόμη και μετά από μερικά μηνύματα. Αλλά το «ghosting» περιγράφει μόνο το γεγονός της μυστηριώδους εξόδου χωρίς καμία εξήγηση. Πολλοί αρθρογράφοι θεωρούν ότι το «mosting» είναι μία υποκατηγορία του «ghosting».

«Mosting»: Έγκλημα προς τον έρωτα και την αγάπη

Το «mosting» είναι πιο περίπλοκο και οδυνηρό συγκριτικά με το «ghosting» επειδή δεν είναι απλά ένα ραντεβού στο οποίο μπορεί το άτομο να μείνει ή να φύγει. Ο τύπος «mosting» δεν κάνει απλά κομπλιμέντα και κολακείες, αλλά δίνει την εντύπωση του παντελώς ερωτοχτυπημένου ενώ δεν είναι, κάνοντας τον άλλον να αισθάνεται ότι η σύνδεσή τους είναι σπάνια. Είναι το χειρότερο έγκλημα προς τον έρωτα και την αγάπη.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να συμπεριφερθούν χαριτωμένα μόνο και μόνο για να κάνουν σεξ, αλλά λίγοι – μία ομάδα «επαγγελματιών» ψευτών – θα προσποιούνται ότι αναζητούν την πραγματική, τη «μία» αγάπη, βομβαρδίζοντας τον σύντροφό τους με ψευδείς δηλώσεις του τύπου: «Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον», «Είσαι το άλλο μου μισό».

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ουραγος

Ο τσιπρας που μας το παιζε μεσίας και απελευθερωτης οταν μα τον φορεσε και κατσικωθηκε πως λέγεται;...πινοκιο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

women

Έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες έχουν 25% λιγότερες πιθανότητες να προταθούν για μια θέση εργασίας με υψηλό IQ ακόμη κι αν έχουν τις ίδιες πνευματικές ικανότητες – Την ίδια ώρα, άνδρες και γυναίκες θεωρούν ότι η ευφυΐα και η υψηλή νοημοσύνη είναι ανδρικά χαρακτηριστικά 

1
utugw

Μπορεί το μήλο να έχει στιγματίσει το ανθρώπινο είδος με βάση το προπατορικό αμάρτημα, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και βέβαια έχει αποκαταστήσει πλήρως την αξία του.

1