Υπνοθεραπεία: Μάθετε σε ποια προβλήματα μπορεί να βοηθήσει και πώς

woman-2197947_1920

Μήπως ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις;

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να κόψεις το τσιγάρο, να αποβάλλεις τις νευρώσεις που σε ταλαιπωρούν χρόνια, να ελέγξεις το βάρος σου και να βελτιώσεις γενικότερα τη ζωή σου, απλά με έναν… ύπνο;

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως η υπνοθεραπεία παγκοσμίως είναι μία εγκεκριμένη μέθοδος με θεαματικά αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι πως μόνο αν συζητήσεις με κάποιον Κλινικό Υπνοθεραπευτή θα μπορέσεις να λύσεις τις απορίες γύρω από το θέμα της ύπνωσης και της υπνοθεραπείας. Υπάρχουν ακόμη πολλοί που πιστεύουν ότι μία τέτοια μέθοδος θεραπείας είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή!

Μάθετε τα πάντα για την υπνοθεραπεία στο KeepUp 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Δρ Ελένη

Μονάχα σε εξειδικευμένους Ψυχολόγους ή αξιόπιστους πιστοποιημένους Ειδικούς Ιατρούς, ποτέ σε κομπογιαννίτες ή ερασιτέχνες.

Αnna Georgiou

Πολύ καλό άρθρο μπραβο, Να αποδαιμονοποιηθει επιτέλους η υπνοθεραπεια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stoxooi

Η φράση που ακούμε πιο συχνά σε κάθε ξεκίνημα μιας χρονιάς είναι «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!». Κατά πόσο όμως οι στόχοι αυτοί γίνονται πράξη; Φέτος, ας δεσμευτούμε σε υποσχέσεις που μπορούμε να τηρήσουμε και ας θέσουμε στόχους τους οποίους θα δούμε να πραγματοποιούνται!

nosokomeio

Επικίνδυνες συνθήκες επικρατούν σε δημόσια νοσοκομεία, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ και των ράντζων που πλημμυρίζουν τους διαδρόμους αλλά και βασικά ιατρικά μηχανήματα εκτός λειτουργίας