Βίντεο: Αρσενικές μαρμότες πλακώνονται στη μέση του δρόμου για μία θηλυκιά!

marmota

Ο ισχυρότερος τα παίρνει όλα... κορίτσι και παγκόσμια φήμη

Έχουμε δει μεγάλα θηλαστικά να παλεύουν μέχρι θανάτου σε ορισμένες περιπτώσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν την κυριαρχία τους στα θηλυκά. Έχουμε δει ανθρώπους να... σφάζονται για τα μάτια μίας γυναίκας. Η εικόνα, ωστόσο, δύο αρσενικών μαρμότων να παίζουν... μπουνιές στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου, με το Μήλον της Έριδος, μία θηλυκιά μαρμότα, να παρακολουθεί με ύφος... χολιγουντιανής ντίβας, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ένα τρελό, αλλά πολύ περισσότερο αστείο σκηνικό στήθηκε σε επαρχιακό δρόμο στην επαρχία Γκανσού της Κίνας. Δύο αρσενικές μαρμότες έρχονται αντιμέτωπες και από τη... λεκτική διαμάχη, περνούν στις... πράξεις, χτυπώντας με χαστούκια η μία την άλλη.

Η θηλυκή μαρμότα, παρακολουθεί σαν «κυρία» από απόσταση, αναμένοντας τον τελικό νικητή! Ο ισχυρότερος παίρνει το... κορίτσι και παράλληλα γίνεται «διάσημος» σε όλον τον πλανήτη, μέσω του βίντεο που ακολουθεί:

Male Marmots Pick Up Street Fight over Female Mate

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kirsoi

Είτε με την παρουσία, είτε με την απουσία συμπτωμάτων, η αντιμετώπιση των κιρσών είναι επιβεβλημένη για την αποφυγή των επιπλοκών τους, όπως η θρόμβωση και η αιμορραγία