Πώς το «Φαινόμενο του Θερμοκηπίου» δημιούργησε το ανθρώπινο είδος

homo

Η άνοδος της θερμοκρασίας πριν από 510 εκατ. χρόνια και το λιώσιμο των πάγων προκάλεσε μία έκρηξη ζωής - Μεγάλη έρευνα του Πανεπιστημίου του Λέστερ σε απολιθώματα

Το «Φαινόμενο του Θερμοκηπίου» απειλεί την ανθρωπότητα! Πόση αλήθεια εμπεριέχει η φράση που μόλις διαβάσατε; Το θεμελιώδες αυτό ερώτημα τίθεται στη σωστή του βάση; Και αν ναι, ο άνθρωπος «νομιμοποιείται» να «κατηγορεί» τις περιβαλλοντικές εξελίξεις για όσα δεινά του προκαλούν; Όλα τα παραπάνω θα είχαν διαφορετική αξία αν δεν είχε πραγματοποιηθεί η έρευνα μεγάλης επιστημονικής ομάδας σε απολιθώματα 500 και πλέον εκατομμυρίων χρόνων. Το συμπέρασμα; Η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, ή το «Φαινόμενο του Θερμοκηπίου» που καταγράφηκε πριν από 510 εκατ. χρόνια στον πλανήτη, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους!

Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Στη μία αποτυπώνεται η δημιουργία και η εμφάνιση του ανθρώπου. Στην άλλη, αποτυπώνεται η καταστροφή του. Το νόμισμα (Φαινόμενο του Θερμοκηπίου), ωστόσο, παραμένει το ίδιο και το αυτό. Όπως παρατήρησαν οι επιστήμονες, στη Γη διαμορφώνονται ανάλογες συνθήκες με εκείνες πριν απο 510 εκατ. χρόνια, όταν η παγκόσμια θερμοκρασία ανέβηκε και η άνοδος της θερμοκρασίας στη θάλασσα, προκάλεσε την έκρηξη των ειδών και την εμφάνιση του ανθρώπου. Ένας περιβαλλοντικός Κάιν και Άβελ, που αρχικά «γέννησε» τον άνθρωπο και ακολούθως απειλεί να τον εξαφανίσει.

camb


Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι παλαιοντολόγοι από απολιθώματα της Καμβρίας, η θερμοκρασία της θάλασσας, ακολουθώντας την παγκόσμια άνοδο, αυξήθηκε στους 25 βαθμούς Κελσίου, προκαλώντας ραγδαίο λιώσιμο των πάγων και μία τεράστια έκρηξη ζωής και εμφάνισης νέων ειδών, μεταξύ των οποίων ψάρια, πουλιά και θηλαστικά.

«Η αλλαγή στο κλίμα προκάλεσε αλλαγές στη σύνθεση της ατμόσφαιρας. Μέχρι σήμερα εικάζαμε. Δεν είχαμε αποδείξεις για την έκρηξη ζωής στην Καμβρία. Πλέον έχουμε στοιχεία και μπορούμε να στηρίξουμε τις επιστημονικές μας απόψεις», δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του τμήματος Γεωλογίας και Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Λέστερ.

«Οι κλιματικές αλλαγές και η έκρηξη ζωής που σημειώθηκε πριν από 510 με 515 εκατ. χρόνια, οδήγησαν στην εμφάνιση του ανθρώπινου είδους», πρόσθεσε, καλύπτοντας ένα χρόνιο ζήτημα και κενό που υπήρχε στις θεωρίες εξέλιξης των ειδών, μέχρι την παρουσία του Homo Sapiens.

camb2

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NWO

Ο Θεός δημιούργησε τον ανθρωπο και την φυση

@ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ NWO

Ψεκασμένο γίδι...

dimitri

Πάλι την έγραψες την Παπα@@ιά σου.

ΜΙΧΑΛΗΣ

Νομίζω ότι ήταν πριν 511 εκατομμύρια χρόνια...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vaping

Μελέτη δείχνει ότι οι Έλληνες που επιχειρούν να «σβήσουν» για πάντα το συμβατικό τσιγάρο στρέφονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο σε μια προσπάθεια διακοπής της καπνιστικής συνήθειας

1