Εσύ θα φόραγες εσώρουχο που δεν χρειάζεται πλύσιμο παρά μόνο... κάθε λίγες εβδομάδες;

Εσύ θα φόραγες εσώρουχο που δεν χρειάζεται πλύσιμο παρά μόνο... κάθε λίγες εβδομάδες;

Τα νέα οικολογικά εσώρουχα θα είναι έξτρα άνετα, με ειδικές οπές εξαερισμού στις περιοχές όπου συγκεντρώνεται ιδρώτας

lingerie
Για όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους με νορμάλ συνήθειες υγιεινής, η αλλαγή εσωρούχου αποτελεί αδιαμφισβήτητα καθημερινή υπόθεση.

Μια εταιρεία από τη Δανία όμως προσδοκά να ανατρέψει τις αντιλήψεις μας σχετικά με τη χρήση και τη συχνότητα αλλαγής του εσώρουχου, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της εξοικονόμησης νερού και του ρεύματος που καταναλώνουν τα πλυντήρια.

Τα εσώρουχα που πρόκειται να βγάλει στην αγορά η Organic Basics είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία Αργύρου που υποτίθεται ότι σκοτώνει το 99,9% των βακτηριδίων, εξαλείφοντας συνεπώς και τις δυσάρεστες οσμές.

Τα νέα οικολογικά εσώρουχα της σειράς SilverTech 2.0 θα μπορούν να φοριούνται επί εβδομάδες ολοκληρες χωρίς να χρειάζονται άλλαγμα, ισχυρίζεται η εταιρεία, ενώ θα είναι έξτρα άνετα, με ειδικές οπές εξαερισμού στις περιοχές όπου συγκεντρώνεται ιδρώτας.

Η Organic Basic βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης επενδυτών ώστε να ξεκινήσει την παραγωγή των πρωτοποριακών της εσωρούχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιμικροβιακός άργυρος που έχει χρησιμοποιηθεί στα πρωτότυπα είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιεί η NASA για τον καθαρισμό του νερού στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


Κλείσιμο

Seamlesly knitted for durability and a more comfortable fit. Stay tuned for SilverTech 2.0 #organicbasics #basicallybettermade #recycledfashion #sustainablefashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Organic Basics (@organicbasics) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης