Τα οπίσθια αλά... Καρντάσιαν «απειλούν» τη φήμη της Βραζιλίας

Τα οπίσθια αλά... Καρντάσιαν «απειλούν» τη φήμη της Βραζιλίας

Ο εμπνευστής του διαγωνισμού «Miss BumBum» επισημαίνει ότι η τάση μεγέθυνσης των οπισθίων στη Βραζιλία εξελίσσεται σε εθνική κρίση

kimm1
Σε εθνική κρίση έχει εξελιχθεί η τάση των γυναικών στη Βραζιλία να μεγεθύνουν τα οπίσθιά τους ακολουθώντας το παράδειγμα της διάσημης Αμερικανίδας Κιμ Καρντάσιαν...

Όπως προειδοποιεί ο Κακάου Όλιβερ,εμπνευστής του διαγωνισμού «Miss BumBum» (τα καλύτερα οπίσθια) που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Βραζιλία, η εμμονή που έχουν οι Βραζιλιάνες να αποκτούν μεγαλύτερα οπίσθια αλά Καρντάσιαν, αποτελεί πλέον εθνική κρίση.

Ο Όλιβερ καλεί τις Βραζιλιάνες να διατηρήσουν την φυσική τους οπίσθια πλευρά η οποία φημίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Οι περισσότερες γυναίκες στη Βραζιλία κάθονται στο χειρουργείο για να ενισχύσουν τα οπίσθιά τους και να μοιάζουν στην Αμερικανίδα ηθοποιό Κιμ Καρντάσιαν», όπως αναφέρει ο Όλιβερ σε βιβλίο του που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Όλιβερ απαγόρευσε πέρυσι τη συμμετοχή των «fake» οπισθίων στον διαγωνισμό του «Miss BumBum».

Κλείσιμο
Ο εμπνευστής του διαγωνισμού καλεί τις γυναίκες να σταματήσουν να αντιγράΦουν την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα καθώς η τάση για όλο και μεγαλύτερα οπίσθια, αποτελεί πλέον «αιτία για εθνική ανησυχία».
Ο Όλιβερ ζητά επίσης από τις Βραζιλιάνες να επιδείξουν πατριωτισμό διατηρώντας τη φυσική ομορφιά των βραζιλιάνικων οπισθίων που φημίζονται ανά τον κόσμο.

Ο ετήσιος διαγωνισμός «για τα καλύτερα οπίσθια» διανύει φέτος τον όγδοο χρόνο. Οι γυναίκες που φοράνε το στέμμα γίνονται εν μία νυκτί διάσημες.

Πέρυσι, οι κανόνες άλλαξαν απαγορεύοντας στις Βραζιλιάνες με περιφέρεια άνω των 109 εκατοστών- ίδια με αυτή της Κιμ Καρντάσιαν- να λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.

Oscar Night with @kourtneykardash

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Getting ready this morning with my new lips from the KKW X MARIO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις




Τα αμερικανικά οπίσθια κινδυνεύουν να μετατρέψουν τη Βραζιλία σ΄ένα έθνος με άσχημη οπίσθια πλευρά

Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του,υπό τον τίτλο: «Make Celebrities», ο εμπνευστής του διαγωνισμού «Miss BumBum» προειδοποιεί ότι, αυτή η τάση τείνει να μετατρέψει τη Βραζιλία σ΄ένα έθνος με «άσχημα, υπερβολικά οπίσθια».

«Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πώς, η επίδραση της εικόνας της Κιμ Καρντάσιαν έχει αλλάξει αυτό που θεωρείται ένα όμορφο σώμα και ιδιαίτερα μία επιθυμητή οπίσθια πλευρά... Η Βραζιλία ήταν ανέκαθεν γνωστή ως η χώρα των πανέμορφων, σέξι οπισθίων. Αλλά τώρα γίνονται πολύ μεγάλα κι αυτό πρέπει να είναι αιτία εθνικής ανησυχίας... Θα ήθελα να ζητήσω από τις γυναίκες της Βραζιλίας να ξανασκεφτούν αν θέλουν πράγματι να αποκτήσουν οπίσθια σαν αυτά της Κιμ Καρντάσιαν», γράφει ο Κακάου Όλιβερ στην αυτοβιογραφία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης