Η πορνογραφία είναι ερεθιστική επειδή…

Η πορνογραφία είναι ερεθιστική επειδή…

Για να υπάρχει σεξουαλικότητα, χρειάζεται να ενεργοποιηθούν τα σώματα - Όμως υπάρχει ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο: Τα σώματα δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ερωτικά έτσι από μόνα τους

Η πορνογραφία είναι ερεθιστική επειδή…
Ένα από τα σύμπαντα σεξουαλικής κατανάλωσης είναι η πορνογραφία. Και ειδικά εκεί που η τεχνολογία ανθεί. Πλέον δεν χρειάζεται κανείς να ψάξει στο περίπτερο με τα περιοδικά, ούτε να πάει σε κάποιο βίντεο κλαμπ ή σε στριπτιτζάδικο. Δεν χρειάζεται να τρέξει κάπου να την δει, αφού την έχει ολότελα μπροστά στην οθόνη του.

Την πορνογραφία την συναντά κανείς πολύ εύκολα – πλέον είναι διαδεδομένη περισσότερο από ποτέ. Η εύκολη πρόσβαση σε αυτήν είναι εκείνη που μπορεί να την κάνει άκρως εθιστική. Εθιστική η πορνογραφία, καθώς προσποιείται πως είναι άκρως ερεθιστική. Τόσο, που εξοβελίζει αυτόν που βλέπει την τσόντα πίσω από την οθόνη.

Για να υπάρχει σεξουαλικότητα, χρειάζεται να ενεργοποιηθούν τα σώματα. Όμως υπάρχει ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Τα σώματα δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ερωτικά έτσι από μόνα τους. Για να ερωτικοποιηθεί η σάρκα, χρειάζεται η συνδρομή της φαντασίωσης. Για να συναντήσω το σώμα του άλλου, αναζητώ κάτι που να με διεγείρει σε αυτόν. Το διεγερτικό κρίνεται απαραίτητο, γιατί δεν υπάρχει ωμή διέγερση.

Κλείσιμο
“Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα σώματα είναι η φαντασίωση και χρειάζεται να υπάρχει ερωτισμός…”

Η φαντασίωση έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο πλεονέκτημα…

μπορεί να τυποποιηθεί και να προσφερθεί σε εμπορική συσκευασία. Γι’ αυτό και στη δεξαμενή των φαντασιώσεων η πορνογραφία έχει το μερίδιό της. Θέτει στη διάθεση του θεατή δάνειες – προκάτ φαντασιώσεις – που τυποποιούν τις ερωτικές συμπεριφορές και προσφέρουν την τεχνογνωσία, υποδεικνύοντας, ειδικά στον αντρικό πληθυσμό, πώς να χειριστεί το σώμα του παρτενέρ, προκειμένου να αντλήσει τη μέγιστη απόλαυση.

Από την άλλη, οι άνθρωποι με κάποιο τρόπο ανέκαθεν καταλάβαιναν πώς να κάνουν σεξ. Οπότε γιατί χρειάζεται να τους το δείξει κάποιος; Από την άλλη, σε μία εποχή δημόσιας σεξουαλικότητας, αφού μπορεί κάποιος, γιατί να μην πάρει μάτι; Καθώς η τέρψη του οφθαλμού σερβίρεται κατευθείαν στο πιάτο, δεν γίνεται να μην δοκιμάσει από αυτήν. Αλλά και να ήθελε, δεν θα μπορούσε να την αποφύγει, γιατί την πορνογραφία πλέον την συναντά κανείς οπουδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης