«Βουτιά» στο... άγνωστο: Ποια είναι τα μυστικά του γυναικείου οργασμού;

«Βουτιά» στο... άγνωστο: Ποια είναι τα μυστικά του γυναικείου οργασμού;

Αμερικανοί επιστήμονες επιχειρούν να δώσουν την απάντηση - Τι έδειξαν οι έρευνές τους και τι είναι το «χάσμα» οργασμού μεταξύ των δύο φύλων

Ποιο είναι το μυστικό του γυναικείου οργασμού; 

Η επιστημονική κοινότητα προσπάθησε να λύσει το δυσεπίλυτο γρίφο και ιδού τα αποτελέσματα... 

Οι Αμερικανοί υποψήφιοι διδάκτορες Gonzalo Quintana και Conall Cionnaith που ειδικεύονται σε θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς, υποστηρίζουν ότι, η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα για την γυναικεία κορύφωση.
 
Η έρευνα των Αμερικανών έδειξε ότι, οι γυναίκες είχαν έναν και μόνο οργασμό αν και είχαν κάνει σεξ με τρεις διαφορετικούς άνδρες.

Υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών αναφορικά με την επίτευξη οργασμού. Το φαινόμενο αυτό αποκαλείται από τους ειδικούς ως χάσμα οργασμού μεταξύ των δύο φύλων. 

Η μελέτη του γυναικείου και του ανδρικού οργασμού δεν είναι εύκολη υπόθεση, σπεύδουν να επισημάνουν οι επιστήμονες.
 
Ψυχολόγοι - ερευνητές σεξουαλικής συμπεριφοράς στο εργαστήριο του καθηγητή Τζέιμς Πφάους από το Πανεπιστήμιο Concordia επικέντρωσαν τη μελέτη τους στη διαφορά του οργασμού της κλειτορίδας και του κολπικού οργασμού.

«Η φύση του οργασμού μιας γυναίκας αποτελεί πηγή επιστημονικής, πολιτικής και πολιτιστικής συζήτησης πάνω από έναν αιώνα. Αν και η επιστήμη έχει λάβει μία γεύση για το τι είναι οργασμός, εξακολουθούμε να είμαστε αρκετά αβέβαιοι για το πώς επιτυγχάνεται η κορύφωση»,υπογραμμίζουν οι επιστήμονες. 

Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα από τα λίγα φαινόμενα που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά πολύπλοκης αλληλεπίδρασης αρκετών φυσιολογικών και ψυχολογικών παραγόντων ταυτόχρονα.

Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν εξελικτικοί λόγοι για τους οποίους οι άνδρες έρχονται σε οργασμό πιο συχνά κατά τη διάρκεια του σεξ, στις γυναίκες, δεν συμβαίνει αυτό. Οι γυναίκες δεν φθάνουν πάντα σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ και αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί μπορεί να κάνουν σεξ για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, οι μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση λιγότερο συχνά από ότι οι άνδρες.
 
Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δηλώνουν ότι έχουν έναν και μόνο οργασμό κάνοντας σεξ με τρεις άνδρες σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Αντιθέτως, το ισχυρό φύλο φθάνει σχεδόν πάντα στην κορύφωση (95%).
    
Το κλειδί για τον τελικό στόχο είναι να γνωρίζουμε τι θέλουμε εμείς και ο συνεργάτης μας και πώς να ικανοποιούμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το σεξ δεν είναι μόνο για αναπαραγωγή αλλά και για απόλαυση.

Μερικές συμβουλές για τους ερωτικούς μας συντρόφους 

Για τον οργασμό παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, όπως: πολιτισμικές συμπεριφορές, θρησκεία, κοινωνία, σεξουαλική παιδεία και βεβαίως το ιστορικό με βάση τους πρώην εραστές σας.

Στο κρεβάτι, είστε εσείς και ο σύντροφός σας. Μπορούμε όμως να τον βοηθήσουμε για να γίνει το σεξ πιο διασκεδαστικό και πιο ευχάριστο .
    
Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τι θέλει ένας άνδρας στο σεξ- πώς, πότε, πού, ή για πόσο διάστημα- χρειάζεται να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να του έχουμε εμπιστοσύνη και, κυρίως, να υπάρχει μεταξύ μας επικοινωνία.
    
Αυτά τα βασικά συστατικά μπορεί να λείπουν τόσο σε περιστασιακές όσο και σε μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.

Επιπλέον, η σεξουαλική μας ικανότητα όπως και η ικανοποίηση μεγαλώνουν κάνοντας εξάσκηση στα...σεντόνια. Θα πρέπει όμως να ξέρουμε ότι, στόχος του σεξ δεν είναι ο αγώνας για να φθάσουμε στην κορύφωση αλλά η  απόλαυση να φτάσουμε εκεί.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε; Δύο απλά -πλην όμως σημαντικά - πράγματα: Να συζητάμε και να δίνουμε προσοχή στον σύντροφό μας.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Sakis

Το σεξ γίνεται για να έρχονται σε οργασμό οι άντρες. Οι γυναίκες ικανοποιούνται με τα κεράσματα και τα δώρα των αντρών. Δεν υπάρχει ισότητα και δεν θα υπάρξει ποτέ.

Δεν εξαρτάτε από τη γυναίκα

αλλά από τον άντρα. Η γυναίκα ότι ξέρει το έχει μάθει από κάποιον άλλον. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό με τις γυναίκες.

Πάνος Προικισμένος με 22αρι Magnum

Γυναικείος οργασμός: Ποιος νοιάζεται;;;

23αρι ...

σε ριχνω Πανουλη!

βασική προϋπόθεση

για την απόλαυση είναι να έχουμε καταρχάς εξοικειωθεί με το σώμα μας και να μη νιώθουμε τύψεις και ενοχές για ό,τι κάνουμε. Οι άντρες το πετυχαίνουν ευκολότερα λόγω κατασκευής και ανατροφής, οι γυναίκες δυσκολευόμαστε για κατασκευαστικούς και ... "ηθικούς" λόγους. Όσο προχωράει η ισότητα, τόσο καλύτερα θα είμαστε και σαυτόν τον τομέα.Χαλαρά και απενοχοποιημένα.

Πώς!!!!!

Αμ η ισότητα τα έχει χαλάσει όλα!!!!

i am what i am

i don't need sex,my government fucks me every day!

tzimi ntin

Συμπέρασμα. Η γλώσσα είναι ανώτερη από την ....Βούρτσα

Τινι

Μικροτσουτσουνος να υποθέσω

Victim

Σκεπτικιστής γιά την σεξουαλική επαφή. :: 1. Η στάση είναι γελοία 2. Η ικανοποίηση είναι μικρή έως στιγμιαία 3. Τα " έξοδα " είναι υπερβολικά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stoxooi

Η φράση που ακούμε πιο συχνά σε κάθε ξεκίνημα μιας χρονιάς είναι «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!». Κατά πόσο όμως οι στόχοι αυτοί γίνονται πράξη; Φέτος, ας δεσμευτούμε σε υποσχέσεις που μπορούμε να τηρήσουμε και ας θέσουμε στόχους τους οποίους θα δούμε να πραγματοποιούνται!

nosokomeio

Επικίνδυνες συνθήκες επικρατούν σε δημόσια νοσοκομεία, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ και των ράντζων που πλημμυρίζουν τους διαδρόμους αλλά και βασικά ιατρικά μηχανήματα εκτός λειτουργίας

fit

Τις ημέρες που δεν συμβαίνει τίποτα έκτακτο και τίποτα περίεργο είναι εύκολο να μην παραλείπεις τους fitness στόχους σου και να πηγαίνεις μέχρι το γυμναστήριο για την προπόνηση της ημέρας.

dog-friend2-550x309

Τρόποι διαχείρισης της συμπεριφοράς του σκύλου σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση ενός καβγά σε πάρκο για σκύλους