Εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία δίνει μπόνους 10 δολάρια την ημέρα σε όσους πάνε με ποδήλατο στη δουλειά

Εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία δίνει μπόνους 10 δολάρια την ημέρα σε όσους πάνε με ποδήλατο στη δουλειά

Στην πρωτοβουλία έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής 5-6 υπάλληλοι καθώς αρκετοί διστάζουν επειδή στους χώρους εργασίας δεν υπάρχουν ντους για να πλυθούν αφού ιδρώσουν

Ένα διαφορετικό κίνητρο για να στρέψει τους υπαλλήλους της στην ποδηλασία βρήκε μια διαφημιστική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία.

Η εταιρεία με έδρα την πόλη Christchurch αποφάσισε να δώσει 5 δολάρια την ημέρα για όποιον υπάλληλο φτάνει στο χώρο εργασίας του κάνοντας πετάλι.

Όποιος υπάλληλος, δε, κάνει το ίδιο για πάνω από έξι μήνες, τότε το μπόνους θα διπλασιάζεται και θα φτάνει τα 10 δολάρια με το μπόνους να δίνεται συνολικά στο τέλος κάθε έτους.

«Για καιρό σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να κάνω και άλλους να αγαπήσουν το ποδήλατο. Τα χρήματτα είναι ξεκάθαρα ένα σαφές κίνητρο» δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Make Collective.

«Επειδή και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο, πιστεύω ότι θα ωφελήσει την αποδοτικότητα. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου ότι φτάνω με μεγαλύτερη ενέργεια στη δουλειά καθώς το αίμα μου "κυλάει"» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην πρωτοβουλία έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής 5-6 υπάλληλοι καθώς αρκετοί διστάζουν επειδή στους χώρους εργασίας δεν υπάρχουν ντους για να πλυθούν αφού ιδρώσουν.

Ωστόσο ο επικεφαλής της Make Collective πιστεύει ότι το μπόνους των εκατοντάδων δολαρίων στο τέλος κάθε χρόνου θα κάμψει όλες τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diet1

Η σωστή επιλογή τροφίμων μπορεί να μειώσει την κατακράτηση υγρών και να βοηθήσει στο αδυνάτισμα

garlic

Το σκόρδο περιέχει ισχυρές θειούχες ενώσεις με πιο δραστική την αλισίνη, στην οποία οφείλει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του, αλλά και τα πολυάριθμα οφέλη στην υγεία