Πέντε τρόποι να αυξήσετε το μηνιαίο σας εισόδημα

Πέντε τρόποι να αυξήσετε το μηνιαίο σας εισόδημα

Αν είστε δημιουργικοί, έχετε όρεξη και χρόνο, τότε μπορείτε να καταφέρετε πολλά! 

Πέντε τρόποι να αυξήσετε το μηνιαίο σας εισόδημα
Κουραστήκατε από τη δουλειά σας και ονειρεύεστε να παραιτηθείτε; Το μηνιαίο σας εισόδημα, έχει μειωθεί δραματικά και δυσκολεύεστε να ανταπεξέρθετε, οικονομικά, στις καθημερινές σας υποχρεώσεις;

Είστε δημιουργικοί και ονειρεύεστε να είστε το μοναδικό «αφεντικό» του εαυτού σας;

Αν η απάντηση είναι θετική, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για εσάς, καθώς υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσετε ένα επιπλέον εισόδημα, ικανό μέχρι και να σας κάνει να παραιτηθείτε, μελλοντικά, από τη δουλειά σας!

Κλείσιμο
Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι, επομένως, που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο μηνιαίο σας εισόδημα σας;


1. Επενδύστε σε ακίνητα



Η επένδυση σε ακίνητα δεν είναι πάντοτε εύκολη, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα. Η αξία της ιδιοκτησίας περιουσιακών στοιχείων που παράγουν εισόδημα είναι μεγάλη και τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει, πολλά. Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να επενδύσετε σε ακίνητα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε:

  • Να ανακαινίσετε ένα παλιό σας χώρο, σπίτι, διαμέρισμα, γραφείο

  • Να αγοράσετε και να ενοικιάσετε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων

  • Να ενοικιάσετε το σπίτι σας μέσω ιστοσελίδων εύρεσης ξενοδοχείων - σπιτιών (AirBnB)

Η επένδυση σε ακίνητα είναι ο αγαπημένος τρόπος πολλών που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα παράπλευρο εισόδημα, επειδή είναι κάτι που «τρέχει» πολύ γρήγορα. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να τα δημιουργήσετε, αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσει να πηγαίνει καλά, είναι δύσκολο να σταματήσει. 

2. Γράψτε ένα βιβλίο



Για πολλούς ανθρώπους η συγγραφή ενός βιβλίου αποτελεί ένα όνειρο, ενώ αυτοί που πραγματικά το επιχειρούν, είναι πολύ λίγοι.

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, ότι δεν γνωρίζουν αρκετά, δεν έχουν χρόνο, ή ότι δεν είναι αρκετά έξυπνοι. Αλλά η αλήθεια είναι μία: Μπορείτε να γράψετε ένα βιβλίο και αυτό το βιβλίο μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο:

  • Θα μπορούσατε να γράψετε μια σειρά μικρότερων θεματικών βιβλίων και να τα δημοσιεύσετε στο Kindle, τη διαδικτυακή πλατφόρμα ανάγνωσης βιβλίων, της Amazon

  • Θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε τη δουλειά σας μέσω της προσωπικής σας σελίδας στο Facebook, Instagram κτλ και να αποκτήσετε, μόνοι σας, το δικό σας ακροατήριο

  • Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με μια μεγαλύτερη πλατφόρμα και να πουλήσετε στο ακροατήριό της 

  • Θα μπορούσατε να εργαστείτε και να δημοσιεύσετε τη δουλειά σας μέσω μιας μεγάλης εκδοτικής εταιρείας (ίσως ο πιο δύσκολος τρόπος δημοσίευσης)

  • Θα μπορούσατε να γράψετε ένα ηχητικό βιβλίο και να το δημοσιεύσετε στο Audible

Η σύνταξη ενός βιβλίου, δεν είναι, πια, τόσο σκληρή όσο ήταν κάποτε, καθώς υπάρχουν τόσα πολλοί τρόποι για να δημοσιεύσετε τη δουλειά σας. Η δημοσίευση δεν εξαρτάται, πλέον από τις ελίτ εκδοτικές εταιρείες. Η δημοσίευση εξαρτάται, μόνο από εσάς.

3. Πουλήστε ένα προϊόν στην Amazon


H Amazon αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία, παγκοσμίως, στην πώληση αγαθών και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια χρήστες αγοράζουν από εκεί προϊόντα και υπηρεσίες, καθημερινά. Δε χρειάζεστε, πλέον, να έχετε αποθήκη ή υπαλλήλους για να αγοράσετε προϊόντα χονδρικής και να τα πουλήσετε στο λιανικό εμπόριο. Η Amazon έχει αλλάξει τελείως τα πράγματα και μπορεί, πλέον, να πουλήσει πάρα πολλά προϊόντα. 

4. «Πουλήστε» τις ικανότητές σας


Είναι πολύ πιθανό να είστε καλοί σε κάτι, στον επιχειρηματικό κόσμο, είτε αυτό πρόκειται για ισχυρή ικανότητα στη λογιστική ή στην εισαγωγή δεδομένων είτε στην παραγωγή βίντεο ή στη συγγραφή.

Αν λοιπόν, νομίζετε ότι έχετε κάποιο ταλέντο, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να σας πληρώσουν για να τους εξυπηρετήσετε.

Οι έξυπνοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτά που είναι, πραγματικά, καλοί και να απευθύνονται σ' άλλους για τα υπόλοιπα. 

Μ' αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα επιπλέον εισόδημα, μηνιαίως και θα κάνετε και αυτό που αγαπάτε.

5. Ξεκινήστε ένα blog 



Ένας πολύ δημοφιλής και αρκετά σύγχρονος τρόπος για να βγάλετε λεφτά, είναι η δημιουργία ενός blog. 

Παρ' όλο που χρειάζεται αρκετός χρόνος για να το δημιουργήσετε, από τη στιγμή που θα το καταφέρετε θα έχετε εξασφαλίσει ένα καλό μηνιαίο εισόδημα.  

Τα έσοδα έρχονται κυρίως από τη διαφήμιση, γι' αυτό για να καταφέρετε να εξασφαλίσετε ένα επιτυχημένο blog, καλό είναι να εστιάσετε:

  • Στη συγγραφή ενός ποιοτικού περιεχομένου

  • Στη σκληρή εργασία που θα σας κάνει να βρείτε εκείνο το περιεχόμενο που θα σας διαφοροποιήσει από τους άλλους

  • Στη δημιουργία μίας λίστας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου από την πρώτη κιόλας μέρα, ώστε να μπορείτε να απευθυνθείτε αργότερα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Το «blogging» δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση. Απαιτεί επιμέλεια, ποιότητα, υπομονή και χρόνο. Αλλά αν τα καταφέρετε, μπορεί να σας ανταμείψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης