Φωτογραφίες: Αυτή είναι η πιο... τσαντισμένη γατούλα του κόσμου

Φωτογραφίες: Αυτή είναι η πιο... τσαντισμένη γατούλα του κόσμου

Η βλοσυρή Shamo αναζητά μια οικογένεια πρόθυμη να της χαρίσει την αγάπη που της αξίζει

Η Shamo, μια γατούλα με έντονη προσωπικότητα, διαμένει εδώ και ένα χρόνο σε καταφύγιο ζώων στο Τόκιο, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί μια οικογένεια πρόθυμη να της χαρίσει την αγάπη που της αξίζει.

Στην αποτυχία της να βρει σπίτι ίσως έχει συμβάλλει το γεγονός ότι, χάρη στην ομολογουμένως παράξενη φατσούλα της, η Shamo φαίνεται μονίμως... τσαντισμένη με τον κόσμο.Στην προσπάθειά τους να κάνουν τους υποψήφιους «γονείς» της Shamo να ξεπεράσουν την αγριεμένη - και λιγάκι  μοχθηρή - έκφρασή της και να δουν τον όμορφο εσωτερικό της κόσμο, οι υπεύθυνοι του κέντρου άνοιξαν στη γατούλα τη δική της ιστοσελίδα, αλλά και έναν λογαριασμό στο Twitter.Ήδη, πολλοί χρήστες του διαδικτύου έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να πάρουν τη Shamo σπίτι τους και να τη φροντίσουν, με την ελπίδα να... χαλαρώσει λιγάκι και να μην είναι πια τόσο βλοσυρή.
Ωστόσο οι υπεύθυνοι του κέντρου έχουν δηλώσει ότι οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα ελέγχονται προσεκτικά, αφού η Shamo είναι πλέον μια... διασημότητα και δεν πρέπει να κακοπέσει. 
ΣΧΟΛΙΑ (2)

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Ο Velzevul ο ίδιος!! Φανταστείτε να ξυπνήσετε μαυρα μεσάνυχτα να πατε τουαλέτα ή για νερο κ να σε παραμονεύει στα σκοτάδια αυτη η 'γατουλα'.. Στον τόπο θα μεινεις να σε βρουν παγωμένο με μια έκφραση οπως αυτες απο τα έργα The Ring! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΝΤ

Γατούλα μάλιστα, όχι στα βρωμοκοπρόσκυλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sex

Η γυναίκα είναι αυτή που καθορίζει αν θα επέλθει ή όχι η επαφή και όσο οι άνδρες δείχνουν να το θέλουν πολύ, αυτή δεν θα γίνει ποτέ παρατηρούν οι ερευνητές