Μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center»

Μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center»

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα - Για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% των θεματικών ενοτήτων

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HospitalCenter κατάρτισε και υλοποιεί -με δωρεάν συμμετοχή- ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πιστοποιημένο και μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.), προσφέροντας πολύτιμα εφόδια σε ιατρούς, αλλά και σε κάθε απασχολούμενο στον τομέα της υγείας.  

Η υποδοχή που επεφύλαξε η Επιστημονική κοινότητα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν θερμή. Στα σχετικά έντυπα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών κύκλων που έχουν προηγηθεί, καταγράφηκε ο μέγιστος βαθμός ικανοποίησης από το 95% των συμμετεχόντων.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, το οποίο ξεκινά στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου 2018, είναι η πολυεπίπεδηενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη Ιατρική τόσο των νέων όσο και των παλαιοτέρων μελών της ιατρικής κοινότητας, με γνώμονα ότι η συνεχής πληροφόρηση και επιμόρφωση αποτελεί μια αναγκαιότητα στην εποχή μας. Το νέο πρόγραμμα καλύπτει 33 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον Π.Ι.Σ. με 66 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits), σύμφωνα με τα κριτήρια EACCME-UEMS, αναβαθμίζοντας σημαντικά το προσωπικό βιογραφικό και τα επιστημονικά προσόντα των συμμετεχόντων. Οι επιστημονικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί να διεξάγονται κάθε Πέμπτη στο Αμφιθέατρο του ENHC (και ώρα 13.00 – 15.00), διευκολύνοντας και τον ετήσιο προγραμματισμό των ενδιαφερομένων για τη συστηματική παρακολούθησή τους. 

Επισημαίνεται ότι για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο πρόγραμμα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% των θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν την ακαδημαϊκή περίοδο. Το πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα πεδία της ιατρικής και των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξελίξεων της εποχής μας, απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης (ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α.), αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους και απασχολούμενους στον τομέα της υγείας. 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Επιστημονικού Προγράμματος (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 - 15.00).

Υπεύθυνη Γραμματείας κα Έβελυν Βασιλοπούλου, τηλ.: 210 6972965, fax: 2106972094, e-mail: scientific.education@dunant.gr


Στο επισυναπτόμενο αρχείο pdf μπορείτε να δείτε το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα της περιόδου 2107-18.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

asfalisi4

Υπάρχουν δύο ειδών ασφαλιστήρια υγείας όσον αφορά το όριο εξόδων που καλύπτουν. Τα ασφαλιστήρια που θέτουν όριο ανά νοσηλεία και εκείνα που βάζουν όριο στο ασφαλισμένο ποσό ανά έτος ασφάλισης Τι είναι προτιμότερο να επιλέξετε