Μία θερμοκοιτίδα χειροτεχνών στο κέντρο της Αθήνας

Μία θερμοκοιτίδα χειροτεχνών στο κέντρο της Αθήνας

Το Made my way Project στην οδό Κολοκοτρώνη 13, δίνει περιοδικά τη δυνατότητα σε δημιουργούς να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα

Μία θερμοκοιτίδα χειροτεχνών στο κέντρο της Αθήνας
Μία νέα αγορά βρήκε στέγη στο κέντρο της Αθήνας, φιλοξενώντας ανεξάρτητους δημιουργούς και μικρές επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν το χειροποίητο.

Το
Made my way Project στην οδό Κολοκοτρώνη 13, δίνει περιοδικά τη δυνατότητα σε δημιουργούς να αποκτήσουν το δικό τους κατάστημα και να έρθουν σε επαφή με το κοινό του χειροποίητου. Πρόκειται για έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, που λειτουργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, στη φιλοσοφία του market, προσφέροντας στέγη στους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να τη διαθέσουν στο αγοραστικό κοινό.
Κλείσιμο


Στο Made my way Project μπορεί ο επισκέπτης να βρει ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, παπούτσια, διακοσμητικά, βιολογικά προϊόντα, vintage, είδη σπιτιού, είδη περιποίησης και ομορφιάς, σε προνομιακές τιμές, καθώς η διάθεσή τους γίνεται απευθείας από τον δημιουργό, χωρίς ενδιάμεσους. Οι περίπου 15 εκθέτες, ανανεώνονται κάθε φορά, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να βρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία χειροποίητων ειδών.

Στην Πασχαλινή Αγορά, το Made my way Project, θα φιλοξενήσει 6 με 13 Απριλίου και δημιουργούς με είδη για το Πάσχα. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 11πμ με 9μμ και φυσικά η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/mademywayproject/

Το Handmade Market του «Made my way Project» είναι μια συνάντηση δημιουργίας, προσφοράς και διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας. Για οκτώ ημέρες οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς των χειροποίητων και να μάθουν λεπτομέρειες που αφορούν στα προιόντα τους, όλα χειροποίητα και σε προσιτές τιμές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης