Χρυσό μετάλλιο στη χρήση sex toys για Δανία και Σουηδία

Χρυσό μετάλλιο στη χρήση sex toys για Δανία και Σουηδία

Τα ζευγάρια στις δύο χώρες του Βορρά είναι διατεθειμένα να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους και να δοκιμάσουν «ανεξερεύνητα μονοπάτια» του έρωτα - Στην 14η θέση η Ελλάδα - Εξαφανισμένη η Ισπανία

Χρυσό μετάλλιο στη χρήση sex toys για Δανία και Σουηδία
Ποιες χώρες διαθέτουν μεγαλύτερη φαντασία και ανοιχτό μυαλό στο σεξ; Πριν βιαστείτε να ονοματίσετε κάποια... νότια και «θερμή» επιλογή, ξανασκεφτείτε το. Και αυτό διότι μία έρευνα έδωσε το στίγμα της ανατροπής των προβλέψεων. Πρωταθλήτριες χώρες στη χρήση sex toys και διαφόρων άλλων ερωτικών τεχνασμάτων δεν είναι ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται η Δανία και η Σουηδία!

Όσο και να μην μας... αρέσει, διότι έχουμε και μία φήμη -ως greek kamakia- να διαφυλάξουμε, η έρευνα δεν επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις, αναδεικνύοντας μία διαφορετική πραγματικότητα. Τα ζευγάρια στη Δανία και τη Σουηδία όχι μόνο κάνουν περισσότερο σεξ, αλλά δοκιμάζουν πολλά και χρησιμοποιούν πολλά.

Με άλλα λόγια, δεν διστάζουν να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις και να δοκιμάσουν τα μονοπάτια της απόλαυσης και της ηδονής με τους συντρόφους τους και όχι μόνο.

Κλείσιμο
Όσο για την Ελλάδα; Όπως και σε πολλούς άλλους δείκτες, οι Έλληνες εραστές -γυναίκες και άνδρες- βρίσκονται έξι θέσεις απόσταση από τον «πάτο» της 20άδας, τον οποίο καταλαμβάνει πανηγυρικά η Λετονία, με τις Πορτογαλία και Γερμανία να έπονται.

Μετά τις πρωταθλήτριες Δανία και Σουηδία, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Βρετανία, Ολλανδία και Ρωσία. Οι παραδοσιακά «θερμές» χώρες, όπως η Ιταλία και η Ισπανία, η μεν πρώτη καταλαμβάνει την 7η θέση, η δε χώρα της Ιβηρικής πέφτει κάτω από τις 20, αποδεικνύοντας ότι η... ζέστη και η... παραλία, δεν προϋποθέτει και καλό κρεβάτι.

Δείτε τον πίνακα...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης