Είναι 37 χρόνια παντρεμένοι και συνδυάζουν τα ρούχα τους σε κάθε τους εμφάνιση

Είναι 37 χρόνια παντρεμένοι και συνδυάζουν τα ρούχα τους σε κάθε τους εμφάνιση

Ο απόλυτος συνδυασμός των ρούχων τους έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων

Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς παλεύουμε να ταιριάξουμε τον παντελόνι μας με την μπλούζα μας ή τα παπούτσια μας με την τσάντα μας, έρχεται ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία να μας αποδείξει ότι «αν το ΄χεις» όλα φαίνονται πιο εύκολα και πιο όμορφα.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι αυτό καταφέρνει αβίαστα να συνδυάσει την εμφάνιση του κάθε φορά σε κάθε του έξοδο, ταιριάζοντας με απόλυτη αρμονία τα ρούχα του.

Το ζευγάρι αυτό είναι παντρεμένο 37 ολόκληρα χρόνια και οι στιλιστικές του επιλογές μαζί με τον απόλυτο συνδυασμό τους, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων. Οι ίδιοι είναι γνωστοί στο Instagram με το όνομα bonpon511. Το όνομα προέρχεται από το συνδυασμό των ονομάτων τους καθώς και από την ημερομηνία της επετείου του γάμου τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αυτό  έχει καταφέρει να προσελκύσει και να αποκτήσει πολλούς ακόλουθους, φτάνοντας τους 79.000 followers μέχρι σήμερα, ενώ οι ίδιοι χαρακτηρίζονται ως fashion icons που οι στιλιστικές τους επιλογές συγκρίνονται άνετα με αυτές των ατόμων που έχουν τα μισά τους χρόνια.

Απολαύστε τους!


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xristoygenna-stin-oikonomikh-krisi

Διαπιστώθηκε ότι ο κίνδυνος εμφράγματος είναι κατά 15% αυξημένος τα Χριστούγεννα, σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν ή μετά, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων η αύξηση του κινδύνου φθάνει το 37%, περισσότερο από κάθε άλλη μέρα του χρόνου