Πες μου ποια γυναίκα σε «ανάβει» να σου πω ποιος είσαι...

Πες μου ποια γυναίκα σε «ανάβει» να σου πω ποιος είσαι...

Ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες ή απλά τροφαντές; Τι δείχνουν οι επιλογές των ανδρών σε ότι αφορά τις γυναίκες για τον χαρακτήρα τους;

Πες μου ποια γυναίκα σε «ανάβει» να σου πω ποιος είσαι...
Υπάρχουν άντρες που επιλέγουν να έχουν στο πλευρό τους ξανθές γυναίκες με πλούσιο στήθος. Άλλοι  προτιμούν τις μικροκαμωμένες μελαχρινές, ενώ υπάρχουν αυτοί που μαγεύονται από τις κοκκινομάλλες.Υπάρχουν όμως και αυτοί που λατρεύουν τις τροφαντές γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι επιλογές των ανδρών αναφορικά με τις γυναίκες που έχουν δίπλα τους, προδίδει στοιχεία της προσωπικότητάς τους: 
  

Οι άνδρες που προτιμούν τις ξανθές με το πλούσιο στήθος
Κλείσιμο
Είναι αυτοί που θέλουν να το παίζουν «αφέντες» εκτός κι εντός κρεβατοκάμαρας. Θέλουν «βρώμικο» σεξ κι ένα πράγμα είναι σαφές γι΄αυτούς: Στόχος τους είναι να αποφασίζουν αυτοί για τα πάντα. Ο εραστής μιας ξανθιάς θεωρεί την γυναίκα ένα άβουλο ον. Θέλει ο ίδιος να της δίνει παραγγελιές και να της υποδεικνύει τι να κάνει: από τι θα μαγειρέψει μέχρι και το πότε θα τον...κοιτάζει.


Οι άνδρες που προτιμούν τις μελαχρινές
Ένας άνδρας που προσελκύεται από αυτό το είδος της γυναίκας θέλει συνεργασία στο σεξ. Είναι σημαντικό γι' αυτόν να μπορεί να ικανοποιήσει τη σύντροφό του. Θέλει να της αποδείξει την αγάπη του. Επίσης, του αρέσει να μοιράζεται μαζί της. Ακόμα και τα χόμπι του. Αυτός ο άνθρωπος θέλει έναν πραγματικό σύντροφο στο πλευρό του.


Οι άνδρες που προτιμούν τις κοκκινομάλλες αμαζόνες
Αυτός ο άντρας δεν έχει κανένα άγχος. Το μόνο που επιθυμεί στη ζωή του είναι να προσφέρει στην κοκκινομάλλα ερωμένη τον ουρανό με τα άστρα... τουλάχιστον στο κρεβάτι. Ο άνδρας αυτός τα βλέπει όλα εγωιστικά. Υπαγορεύει στην ερωμένη με την πυρόξανθη κόμη ακόμα και το κρασί που θα αγοράσει και της ζητά ακόμα και να συνεισφέρει στον λογαριασμό. Θεωρεί πως είναι αυτός και ο εαυτός του.   


Οι άνδρες που προτιμούν τις τροφαντές κυρίες
Οι λάτρεις των παχουλών γυναικών θέλουν να νιώθουν άνεση στο κρεβάτι. Ακόμη και στην καθημερινότητά τους, τους  αρέσει να είναι όλα εύκολα. Προτιμούν ένα χαλαρό περπάτημα και λατρεύουν το φαγητό αλλά και τα λουκούλλεια γεύματα. Η υπερβολική ομιλία των γυναικών τους ενοχλεί όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και στο τραπέζι. Θέλουν γυναίκες που δεν κάνουν θόρυβο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης