Γάλα στον καφέ: Τελικά (δεν) πρέπει να το κόψουμε – Δείτε γιατί
Η προσθήκη γάλακτος στον καφέ μας κάνει καλό υποστηρίζει τώρα νεότερη έρευνα που θεωρεί αυτό τον συνδυασμό ως κορυφαίο στην καταπολέμηση της φλεγμονής - Δείτε τι ακριβώς μελέτησαν οι ερευνητές
Νίκη Ψάλτη
Η πρωτεϊνη του γάλακτος με τα αντιοξειδωτικά του καφέ διπλασιάζουν την αποτελεσματικότητα των ανοσοκυττάρων όσον αφορά στην καταπολέμηση των φλεγμονών σύμφωνα με νέα έρευνα.
Η φλεγμονή είναι η φυσιολογική προστατευτική αντίδραση του σώματος σε τραυματισμούς ή μολύνσεις από βακτήρια και ιούς. Πρόκειται για τοπικό ή/και συστημικό αντιδραστικό μηχανισμό του σώματος με σκοπό την προστασία του έναντι εξωγεγενών βλαπτικών παραγόντων. Η κινητοποίηση των λευκών αιμοσφαιρίων με σκοπό την προστασία του οργανισμού έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση φλεγμονής.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον επιχειρηματικό τομέα, ωστόσο χρειάζεται να υπάρχουν οι σωστές υποδομές και η κατάλληλη εκπαίδευση
Πιστή στο όραμά της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα» και προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, αλλάζει τις συσκευασίες της σε όλα τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα ροφήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της.