Αυτός είναι ο μήνας με τα περισσότερα γενέθλια – Μπορείτε να τον μαντέψετε;

Αυτός είναι ο μήνας με τα περισσότερα γενέθλια – Μπορείτε να τον μαντέψετε;

Πόσοι άνθρωποι γεννήθηκαν την ίδια ημέρα με εσάς; Αποτελείτε συχνό φαινόμενο ή σπάνια περίπτωση όταν αποκαλύπτετε την ημερομηνία των γενεθλίων σας; Διαβάστε τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα μιας βρετανικής ανάλυσης για τις γεννήσεις

230119193533_birthday_calendar
Σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα κατέληξε ομάδα αναλυτών, που συγκέντρωσε και αξιολόγησε τα στοιχεία γεννήσεων του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις γεννήσεις που καταγράφονται μεταξύ 2001 και 2021 σε Αγγλία και Ουαλία, ανακαλύπτοντας τα πιο κοινά, αλλά και τα πιο σπάνια γενέθλια.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στις γεννήσεις φαίνεται να είναι ο Σεπτέμβριος, κατέχοντας τις τρεις πρώτες από τις πέντε συχνότερες ημερομηνίες γενεθλίων. Ειδικότερα, η πιο κοινή ημέρα γέννησης φαίνεται πως είναι η 27η Σεπτεμβρίου, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 1.993 γεννήσεις ανά έτος. Ακολουθούν η 24η και η 25η Σεπτεμβρίου, με 1.987 και 1.980 γεννήσεις κατά μέσο όρο κάθε χρόνο. Την πεντάδα των πιο κοινών γενεθλίων συμπληρώνουν η 1η Οκτώβρη και η 23η Σεπτεμβρίου, με 1.979 γεννήσεις ετησίως αμφότερες.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης