Θα αγοράσετε ασφάλιση online; Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Θα αγοράσετε ασφάλιση online; Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Η αγορά ενός ασφαλιστηρίου υγείας από το internet μπορεί να είναι γρήγορη, ενέχει ωστόσο τον κίνδυνο το συμβόλαιο να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες και επιθυμίες σας. Διαβάστε τα πέντε σημεία προσοχής

221129173902_insurance_online
Έστω και με αργούς ρυθμούς, αυξάνεται η μεριδα του κόσμου που στρέφεται στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας για να καλύψει μέρος ή το σύνολο της δαπάνης για σύγχρονα φάρμακα και θεραπείες υψηλούς κόστους (και αν δεν ανήκετε σε αυτούς, διαβάστε εδώ 5 λόγους που θα σας πείσουν). Σημαντικό ρόλο εν προκειμένω έχει διαδραματίσει και το διαδίκτυο που, χάρη στην ευκολία και την ταχύτητα που προσφέρει, έχει αναδειχθεί σε πρώτη επιλογή για την αγορα αγαθών και υπηρεσιών.

Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς μιας ασφάλισης υγείας ωστόσο, δεν αρκεί το σύνηθες κριτήριο του κόστους για να επιλέξετε το κατάλληλο ασφαλιστήριο, ούτε βέβαια και οι προτάσεις των φίλων ή συγγενών σας. Εφόσον έχετε επιλέξει να αποκτήσετε ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο χωρίς τη βοήθεια ενός ασφαλιστή, διαβάστε τα 5 πράγματα που θα σας συνιστούσε να προσέξετε:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης