Ακύρωση συμβολαίου υγείας: Πώς μπορείτε να το επαναφέρετε

Ακύρωση συμβολαίου υγείας: Πώς μπορείτε να το επαναφέρετε

Τα συμβόλαια υγείας παρέχουν το δικαίωμα επαναφοράς τους σε ισχύ, σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις. Ποιες είναι αυτές και τι προβλέπεται εφόσον το αίτημα επαναφοράς γίνει δεκτό από την εταιρεία

220517175053_contract_insurance_asfalisi
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι συνέπειες από ένα απρόοπτο γεγονός δεν θα περιοριστούν στην ψυχική αναστάτωση αλλά θα διαταράξουν πολλαπλώς την καθημερινότητά μας, «επιβάλλοντας» ακόμα ανεπιθύμητες και απευκταίες αλλαγές. Και, όπως δείχνει η πρόσφατη εμπειρία με την οικονομική κρίση και την πανδημία, τα αιφνίδια συμβάντα θα πλήξουν αναπόδραστα την οικονομία σε κοινωνικό και ατομικό επίπεδο.

Μια οικονομική δυσκολία μπορεί να εξαναγκάσει σε περικοπή δαπανών, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής ασφαλίστρων για κάποιους που επέλεξαν να λύσουν έτσι την ασφαλιστική τους σύμβαση. Υπενθυμίζεται ότι η έγκαιρη και συνεπής καταβολή κάθε δόσης ασφαλίστρου είναι βασική υποχρέωση όσων διαθέτουν ασφαλιστήριο, διαφορετικά η εταιρεία θα καταγγείλει τη σύμβαση με γραπτή δήλωση που επιδίδεται στον λήπτη της ασφάλισης και η οποία τον ενημερώνει ότι μη τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεών του εντός 30 ημερών θα επιφέρει το τέλος του συμβολαίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης