Στυτική δυσλειτουργία: 4 τρόποι να την καταπολεμήσετε χωρίς φάρμακα

Στυτική δυσλειτουργία: 4 τρόποι να την καταπολεμήσετε χωρίς φάρμακα

Ειδικοί από το Ιατρικό Κέντρο Beth Israel Deaconess του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, προτείνουν απλές αλλαγές και παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής μπορούν να καθυστερήσουν την εμφάνιση του προβλήματος

sex1
Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί κοινό πρόβλημα για πάνω από τους μισούς άνδρες ηλικίας 50 ετών και άνω. Οι επιπτώσεις της στην ερωτική ζωή των ανδρών που πάσχουν από τη δυσλειτουργία δεν τους στερεί μόνο την ευχαρίστηση, ούτε και πρόκειται απλώς για ένα εμπόδιο που υψώνεται στις ερωτικές τους σχέσεις. Επιπρόσθετα, πέρα από την απουσία ποιοτικής σεξουαλικής ζωής, ευθύνεται για την εμφάνιση έντονου άγχους και κατάθλιψης.

Η σύνθετη φύση του προβλήματος, για το οποίο ευθύνονται τόσο οργανικοί όσο και συναισθηματικοί παράγοντες, καθιστά την επίλυσή του συχνά δύσκολη. Η αντιμετώπισή της στυτικής δυσλειτουργίας με φάρμακα, πρώτη επιλογή για την πλειοψηφία των ανδρών, ακολουθείται συχνά από ανεπιθύμητες παρενέργειες και, επιπλέον, καταλήγουν μια μορφή εξάρτησης για τους άνδρες που βρήκαν σε αυτά τη σωτηρία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης