Τσικνοπέμπτη – Επείγοντα: Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο σε περίπτωση ατυχήματος

Τσικνοπέμπτη – Επείγοντα: Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο σε περίπτωση ατυχήματος

Το «τσίκνισμα» ενώνει τις οικογένειες, δεν είναι όμως και τόσο αθώο. Διαβάστε πώς καλύπτεστε από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας σε περίπτωση που ένα έκτακτο ή επείγον περιστατικό διαταράξει τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και σας οδηγήσει στο κατώφλι του νοσοκομείου

220223183150_urgent_insurance_asfalisi
Το ygeiamou.gr φροντίζει για την υγεία σας και, όπως κάθε χρόνο, τη Τσικνοπέμπτη προσφέρει πολύτιμες συμβουλές τόσο για τσίκνισμα με λιγότερες κατά το δυνατόν θερμίδες, όσο και για το σωστό ψήσιμο που θα ελαχιστοποιήσει την έκθεση στους σχετιζόμενους με αυτό κινδύνους. Ωστόσο, η ημέρα ορόσημο της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, της «Κρεατινής», που φέρνει κοντά οικογένειες και φίλους, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί από ευκαιρία χαράς σε… αιτία συμφορών που θα καταλήξουν έως και στο Τμήμα Επείγοντων Περιστατικών κάποιου νοσοκομείου.

Εγκαύματα από τη σχάρα και τον εξοπλισμό, κοψίματα ή εκδορές κατά τη χρήση μαχαιριών και άλλων σκευών είναι μερικά από τα αναμενόμενα πιθανά ατυχήματα, σύμφωνα με όλα τα εγχειρίδια του καλού ψήστη. Σπανιότερα ωστόσο, οι ψήστες ή οι απλοί συνδαιτημόνες μπορεί να κινδυνεύσουν από σοβαρότερες καταστάσεις όπως δηλητηρίαση από την εισπνοή αναθυμιάσεων μονοξειδίου του άνθρακα -ιδιαίτερα επικίνυνη για άτομα με καρδιαγγειακό ιατρικό ιστορικό, παιδιά, εγκύους, ηλικιωμένους κ.α.-, πνιγμό ως απόρροια δυσφαγίας ή και τροφική δηλητηρίαση, οπότε δεν θα περιοριστούν στην πρωτοβάθμια φορντίδα υγείας. Ας μην ξεχνάμε πως, το όχι και τόσο μακρινό μας 2017, 20 άτομα στη Μεσσηνία κατέληξαν στα επείγοντα του νοσοκομείου μετά την κατανάλωση γουρνοπούλας.





Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης