Έξι κρυφά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σας έχει κυριεύσει το άγχος

Έξι κρυφά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σας έχει κυριεύσει το άγχος

Νομίζετε πως αν είστε αγχωμένοι θα το καταλάβετε; Παρότι αυτό συμβαίνει συχνά εξίσου συχνό είναι να είστε αγχωμένοι, χωρίς να είστε απόλυτα σίγουροι για το τι αισθάνεστε - Δείτε έξι σημάδια από τα οποία θα αναγνωρίσετε ότι το άγχος έχει κυριεύσει τη ζωή σας

211129191915_stress-1280x720
Το άγχος εμφανίζεται όταν δεν έχουμε το είδος του ελέγχου που θα θέλαμε στη ζωή μας. Μπορεί να βιώσουμε αυτό το συναίσθημα που προέρχεται από την απώλεια ελέγχου σε διάφορες καταστάσεις, όπως η εργασία, οι σχέσεις, αλλά και ως αποτέλεσμα της υπάρχουσας πανδημίας. Μπορούμε, επίσης, να βιώσουμε άγχος όταν σκεφτόμαστε μελλοντικά γεγονότα στα οποία μπορεί να μην έχουμε τον έλεγχο. Είναι πιθανό να είμαστε αγχωμένοι και παρόλα αυτά να φαινόμαστε ήρεμοι, να συμπεριφερόμαστε φυσιολογικά και να κατορθώνουμε σημαντικά πράγματα. Το άγχος δεν έχει να κάνει με το να φαινόμαστε ή να ενεργούμε νευρικά.

Ο Δρ. Evan Parks, Psy.D., κλινικός ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Αποκατάστασης Mary Free Bed και επίκουρος καθηγητής στο Ιατρικό Κολέγιο του Πανεπιστημίου του Michigan αναλύει τα έξι σημάδια που δείχνουν ότι είστε αγχωμένοι και δεν το αντιλαμβάνεστε και ότι το άγχος αυτό σχετίζεται με χρόνιο πόνο ή άλλα προβλήματα υγείας που ενδεχομένως να βιώνετε.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης