Ασφαλιστικό συμβόλαιο: Η παροχή που θα σας «σώσει» όταν η ασθένειά σας δεν καλύπτεται

Ασφαλιστικό συμβόλαιο: Η παροχή που θα σας «σώσει» όταν η ασθένειά σας δεν καλύπτεται

Ενημερωθείτε για το εφάπαξ επίδομα που έχει στόχο να σας στηρίξει οικονομικά για να καλύψετε τα ανεπάντεχα έξοδα μετά τη διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας που δεν καλύπτεται από το ασφαλιστικό συμβόλαιο

asfalisi_3b-1280x720
Mαζί με το συμβόλαιο για το νοσοκομειακό πρόγραμμα συνήθως οι ασφαλιστές προτείνουν να προσθέσετε δύο- τρεις έξτρα παροχές τις οποίες θεωρούν απαραίτητες με μικρό ή μεγαλύτερο επιπλέον κόστος. Αυτές είναι η κάλυψη για ατύχημα, για έκτακτα περιστατικά καθώς και το επίδομα «Σοβαρών Ασθενειών».

Η κάλυψη «Σοβαρές Ασθένειες-Μετρητά Χρήματα» έχει αποβεί σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και αν η σοβαρή ασθένεια δεν καλύπτεται από το συμβόλαιο υγείας.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η νόσος Αλτσχάιμερ η κάλυψη του οποίου εξαιρείται από τα περισσότερα συμβόλαια υγείας. Ωστόσο αν έχετε προνοήσει την εν λόγω κάλυψη, η εταιρία θα σας καταβάλλει μετρητά χρήματα που θα βοηθήσουν την οικογένεια να ανταπεξέλθει οικονομικά είτε ο ασφαλισμένος φιλοξενηθεί σε εξειδικευμένο κέντρο είτε παραμείνει στο σπίτι με έναν φροντιστή.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης