Pilates ball workout: Δυναμώνει τον κορμό και ανακουφίζει την πλάτη

Pilates ball workout: Δυναμώνει τον κορμό και ανακουφίζει την πλάτη

Εάν εντάξουμε μια μικρή στρογγυλή μπάλα γνωστή ως μικρή μπάλα Pilates στις προπονήσεις μας βάζουμε ακόμα μια πρόκληση στην άσκηση! Η personal trainer Σοφία Περδίκη μας προτείνει πέντε τέτοιες ασκήσεις για κορυφαία αποτελέσματα στην ενδυνάμωση του κορμού , την καύση του λίπους, αλλά και την ανακούφιση της σπονδυλικής στήλης

211021105253_perdiki
Το Pilates είναι μια καταπληκτική μέθοδος άσκησης που ενισχύει τους βαθύτερους μυς του πυρήνα σας, βοηθώντας στην προστασία της σπονδυλικής σας στήλης και στη βελτίωση της στάσης και της καθημερινότητας σας. Είναι μια μορφή προπόνησης χαμηλού αντίκτυπου που απαιτεί εστίαση στην αναπνοή και τη συμμετοχή σταθεροποιητικών μυών που συχνά παραβλέπονται ή δεν χρησιμοποιούνται σε άλλους τύπους προπόνησης.

Και ενώ το Pilates γίνεται με ή χωρίς εξοπλισμό, θα διαπιστώσετε ότι ένας μεγάλος αριθμός προπονήσεων που βασίζονται στο Pilates τείνουν να ενσωματώνουν μια μικρή στρογγυλή μπάλα γνωστή ως μικρή μπάλα Pilates.

Η προσθήκη μιας μικρής μπάλας Pilates προσθέτει ενδιαφέρον και πρόκληση στις καθημερινές σας προπονήσεις. Το Pilates χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ισορροπία, τη σταθερότητα του πυρήνα, ακόμη και να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τυχόν πίεση από τη σπονδυλική σας στήλη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μπάλα για να κάνετε χαλαρωτικές διατάσεις για τους μυς σας μετά από προπόνηση.αντίστοιχα μέτρα, όπως για παράδειγμα ο καλός αερισμός των εσωτερικών χώρων.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης