Κυστίτιδα: Η φυσική λύση που ανακουφίζει άμεσα χωρίς παρενέργειες

Κυστίτιδα: Η φυσική λύση που ανακουφίζει άμεσα χωρίς παρενέργειες

Το ιατροτεχνολογικό προϊόν FEMANNOSE® N χάρη στο φυσικό συστατικό D-μαννόζη που περιέχει συμβάλλει στην πρόληψη και τη θεραπεία της κυστίτιδας, συχνότερης φλεγμονής της ουροδόχου κύστης

211004131521_Femannose_woman_farmacy-1280x720
Υποφέρετε από πόνο χαμηλά στην κοιλιά; Μήπως νιώθετε την ανάγκη να ουρείτε συχνά και κατά τη διάρκεια της ούρησης αισθάνεστε «κάψιμο»;

Πρόκειται για χαρακτηριστικά συμπτώματα της κυστίτιδας, δηλαδή φλεγμονής της κύστης, που θα εκδηλώσει μια στις δύο γυναίκες τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της.

Η κυστίτιδα είναι η πιο συνηθισμένη μορφή ουρολοίμωξης που όσο νωρίτερα αντιμετωπιστεί τόσο πιο ήπια θα εξελιχθεί. Μάλιστα με την κατάλληλη θεραπεία μπορεί να υποχωρήσει σε τρεις ημέρες.

Επειδή η κυστίτιδα είναι μια κατάσταση που αφορά στο ουροποιητικό σύστημα, συνήθως η πρώτη σκέψη για την αντιμετώπισή της είναι η χορήγηση αντιβιοτικών και απλών αναλγητικών και σπασμολυτικών φαρμάκων. Όμως, τα μεν αντιβιοτικά έχουν συχνά δυσάρεστες παρενέργειες και επιπλέον ενέχουν τον κίνδυνο ανάπτυξης μικροβιακής αντοχής, τα δε αναλγητικά και σπασμολυτικά ανακουφίζουν από τα δυσάρεστα συμπτώματα, δεν καταπολεμούν όμως την αιτία της φλεγμονής.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης