Εγκυμοσύνη – Υψηλές θερμοκρασίες: Όλα όσα πρέπει να προσέχετε το καλοκαίρι

Εγκυμοσύνη – Υψηλές θερμοκρασίες: Όλα όσα πρέπει να προσέχετε το καλοκαίρι

Ο Βασίλης Κελλάρης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΗΤΕΡΑ IVF & Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF προσφέρει πολύτιμες συμβουλές στις εγκύους για το καλοκαίρι και επισημαίνει όλα όσα πρέπει να προσέχετε, προκειμένου να απολαύσετε ξεκούραστες στιγμές που να συνδυάζονται με ασφάλεια

190812181944_pregnant
Χωρίς αμφιβολία το καλοκαίρι προσφέρει πλήθος ευκαιριών χαλάρωσης και καλοπέρασης. Σε μία έγκυο όμως, η άνοδος της θερμοκρασίας προκαλεί δυσκολίες όπως έντονη εφίδρωση, ζαλάδες, πρήξιμο στα άκρα και δυσφορία. Εμείς θα δώσουμε πολύτιμες συμβουλές και θα επισημάνουμε τι πρέπει να προσέχετε, προκειμένου να μπορείτε να απολαύσετε ξεκούραστες και χαλαρές στιγμές που να συνδυάζονται με ασφάλεια.

Ο καλοκαιρινός ήλιος προσφέρει τη χαρά της απόλυτης χαλάρωσης, τώρα όμως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, με απόλυτο σύμμαχο το αντηλιακό σας. Οι ορμονικές μεταβολές ευνοούν την ανάπτυξη δυσχρωμιών στο δέρμα, ενώ η υψηλή θερμοκρασία είναι απαγορευτική για το έμβρυο. Επιλέξτε την έκθεσή σας τις απογευματινές ώρες, όπου η ακτινοβολία είναι αισθητά περιορισμένη. Εξάλλου, ένας βραδινός περίπατος γυμνάζει και χαλαρώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης