Κορωνοϊός – Εμβόλιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και να περιμένετε μετά τη δεύτερη δόση

Κορωνοϊός – Εμβόλιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και να περιμένετε μετά τη δεύτερη δόση

Προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να διαλευκάνουν τις αμφιβολίες του κόσμου σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, οι επιστήμονες απαντούν σε όλα τα ερωτήματα για το τι συμβαίνει στον οργανισμό μετά τον εμβολιασμό και τι θα πρέπει να περιμένουν οι ασθενείς

210210112528_emvoliasmoi-54
Είστε από εκείνους που ανησυχούν ή αναρωτιούνται σχετικά με τα εμβόλια για την COVID-19; Αν ναι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε οι μόνοι. Και επειδή πολλοί άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί γύρω από τα νέα αυτά εμβόλια, οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια παραθέτουν κάποια χρήσιμα και καθησυχαστικά στοιχεία.

«Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το εμβόλιο με μεγαλύτερο δισταγμό, επειδή δημιουργήθηκε και εγκρίθηκε πολύ γρήγορα. Αυτό, όμως, έχει να κάνει με το πόσο πολύ έχει εξελιχθεί η τεχνολογία γύρω από τα εμβόλια. Αυτό το εμβόλιο υποβλήθηκε στους ίδιους εξονυχιστικούς ελέγχους και επανεξετάσεις από ανεξάρτητες επιτροπές δεδομένων και ασφαλείας, όπως όλα τα υπόλοιπα εμβόλια», εξηγεί Ο Δρ. Mohammad Ali.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης