Απώλεια εσόδων λόγω πανδημίας: Πώς θα καλυφθεί αυτός ο κίνδυνος

Απώλεια εσόδων λόγω πανδημίας: Πώς θα καλυφθεί αυτός ο κίνδυνος

Το απρόβλεπτο ξέσπασμα της πανδημίας έφερε προ εκπλήξεως ιδιώτες και επιχειρηματίες με την αγωνία να κορυφώνεται για το μέγεθος της ζημίας. Διαβάστε με ποιον τρόπο καλύπτεται η απώλεια εισόδων για όσους έχουν ασφαλιστεί

190522093734_agxos_entero1
Η πανδημία οδήγησε σε μεγάλη οικονομική ανασφάλεια και σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον επιχειρηματικό κόσμο η Covid-19 εποχή χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο: διακοπή επιχειρησιακής δραστηριότητας, ξέσπασμα πανδημίας και κυβερνοεπιθέσεις. Αυτοί είναι οι τρεις κίνδυνοι, με τους οποίους βρίσκονται αντιμέτωπες οι επιχειρήσεις στην εποχή της πανδημίας σύμφωνα με το 10ο Allianz Risk Barometer 2021.

Το ζήτημα της διακοπής των εργασιών, μάλιστα, συγκέντρωσε το 41% των απαντήσεων, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αγωνία του επιχειρηματικού κόσμου για το μέγεθος των απωλειών, πολλές από τις οποίες θεωρείται αμφίβολο εάν θα μπορέσουν ποτέ να αναπληρωθούν. Κι αυτό γιατί, ακόμη και εάν οι ιδιοκτήτες είχαν φροντίσει να ασφαλίσουν την περιουσία τους η πανδημία δεν ήταν σίγουρα στους προβλεπόμενους κινδύνους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης