Πόσο κινδυνεύει η καρδιά μας από αυτά τα τρόφιμα – Πόσα γραμμάρια απογειώνουν τον κίνδυνο

Πόσο κινδυνεύει η καρδιά μας από αυτά τα τρόφιμα – Πόσα γραμμάρια απογειώνουν τον κίνδυνο

Αγαπημένος τρόπος μαγειρέματος μικρών και μεγάλων, το τηγάνισμα αποτελεί σημαντικό εχθρό της καρδιαγγειακής υγείας σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η οποία επισημαίνει τους σοβαρούς κινδύνους της διατροφής δυτικού τύπου

210119164320_fries
Περισσότερο φως στο αρνητικό προφίλ της διατροφής δυτικού τύπου έριξαν Κινέζοι ερευνητές, αναδεικνύοντας τη συσχέτιση της κατανάλωσης τηγανητών τροφίμων -κύριο συστατικό της δυτικής διατροφής- με τον υψηλότερο κίνδυνο για καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Για τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Heart, η επιστημονική ομάδα πραγματοποίησε μια συγκεντρωτική ανάλυση όλων των διαθέσιμων δεδομένων από 19 σχετικές έρευνες μέχρι και τον Απρίλιο του 2020 και συγκεκριμένα στοιχεία από:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης