Διογκωμένος Προστάτης: Πέντε μη φαρμακευτικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Διογκωμένος Προστάτης: Πέντε μη φαρμακευτικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη όπως μια ποικιλία φυτικών σκευασμάτων αλλά και αλλαγών στον τρόπο ζωής. Μας τις παρουσιάζει ο Δρ Ηρακλής Πούλιας, Χειρουργός Ουρολόγος, Διευθυντής της Β' Ουρολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μητέρα

antras_prostatis
Μόλις οι άνδρες βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα υγείας του προστάτη, είτε πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, είτε για διογκωμένο προστάτη λόγω καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (ΚΥΠ) ή προστατίτιδας, αναζητούν αμέσως να μάθουν τι μπορούν να κάνουν. Ενώ o καλύτερος τρόπος είναι να αποφευχθούν τα προβλήματα του προστάτη μέσω ενός υγιεινού τρόπου ζωής, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλοί φυσικοί τρόποι με τους οποίους ένας άντρας μπορεί να φροντίσει για την καλή υγεία του προστάτη ακόμα κι αν έχει ήδη συμπτώματα ή του έχει διαγνωστεί κάποια σχετιζόμενη με αυτόν παθολογία.

Αναφερόμαστε σε καλοήθη υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ) ή πιο απλά αύξηση του όγκου του προστάτη όταν τα κύτταρα του προστάτη διαιρούνται και πολλαπλασιάζονται ανώμαλα, προκαλώντας τη μεγέθυνση του οργάνου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης