Μακροζωία: Ο ιδανικός συνδυασμός που προφυλάσσει από 7 νόσους

Μακροζωία: Ο ιδανικός συνδυασμός που προφυλάσσει από 7 νόσους

Η ένταξη συστηματικής φυσικής δραστηριότητας σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την επίτευξη και τη διατήρηση φυσιολογικού βάρους σώματος αλλά και τη σημαντική μείωση του κινδύνου για σοβαρές παθήσεις - Δείτε πώς θα το κάνετε

200602144227_fitness
Οι περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και την υγεία επικεντρώνονται στις τροφές που καταναλώνουμε και στο αν αυτές αυξάνουν ή μειώνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης διαφόρων ασθενειών. Δεν έχει δοθεί εξίσου μεγάλη έμφαση στη σωματική δραστηριότητα. Αυτή η τάση τώρα αντιστρέφεται, καθώς αυξάνεται διαρκώς ο όγκος των στοιχείων που καταδεικνύουν τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας για τη σωματική και πνευματική ευεξία και τον περιορισμό του κινδύνου χρόνιων νόσων.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η ένταξη συστηματικής φυσικής δραστηριότητας σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την επίτευξη και τη διατήρηση φυσιολογικού βάρους σώματος. Όσο πιο έγκαιρα εντάξετε πρόγραμμα συστηματικής άσκησης στην προσπάθειά σας, τόσο πιο εύκολα θα προσεγγίσετε τους στόχους σας!

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης