Άλλοι τέσσερις νεκροί από τις συγκρούσεις στην Τυνησία

Άλλοι τέσσερις νεκροί από τις συγκρούσεις στην Τυνησία

"Στην πόλη Κασρίν σημειώθηκαν βίαια επεισόδια, εμπρησμοί, ομάδες επιτέθηκαν σε αστυνομικά τμήματα ... οπλισμένες με κοκτέιλ μολότοφ και σιδερολοστούς"

Άλλοι τέσσερις νεκροί από τις συγκρούσεις στην Τυνησία
Στους 18 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό,   από τις ταραχές που ξέσπασαν την Πρωτοχρονιά ανάμεσα σε συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία.

Τη Δευτέρα άλλοι τέσσερις πολίτες σκοτώθηκαν στην πόλη Κασρίν της Τυνησίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Συνδικαλιστής ωστόσο, έκανε λόγο για 50 νεκρούς μόνο κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες και απέδωσε τις βιαιότητες στη δράση αστυνομικών με πολιτικά.

Κλείσιμο
 "Στην πόλη Κασρίν σημειώθηκαν βίαια επεισόδια, εμπρησμοί, ομάδες επιτέθηκαν σε αστυνομικά τμήματα ... οπλισμένες με κοκτέιλ μολότοφ και σιδερολοστούς", αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του. "Η αστυνομία υποχρεώθηκε να αμυνθεί. Οι αστυνομικοί έριξαν προειδοποιητικές βολές στον αέρα, αλλά οι βόμβες μολότοφ έγιναν περισσότερες και αυτό προκάλεσε τέσσερις θανάτους μεταξύ των επιτιθεμένων και οκτώ τραυματισμένους και εγκαυματίες μεταξύ των αστυνομικών".


"Ο αριθμός των νεκρών υπερβαίνει τους πενήντα", δήλωσε ο Μαχμούντι επικαλούμενος απολογισμό του ιατρικού προσωπικού του περιφερειακού νοσοκομείου της Κασρίν, στο οποίο μεταφέρθηκαν τα πτώματα.

Κρεμάστηκε από τα καλώδια πυλώνα ηλεκτρισμού

Ο Αλάα Χιντούρι, 23 χρόνων, άνεργος πτυχιούχος πανεπιστημίου, σκαρφάλωσε το βράδυ της Δευτέρας σε ένα πυλώνα ηλεκτρισμού για να αυτοκτονήσει και κρεμάστηκε από τα καλώδια υψηλής τάσης.

Ο νεαρός, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Ελ Ομράν, κοντά στο Σίντι Μπουζίντ, είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι κατά τις συγκρούσεις που είχαν αποτέλεσμα ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες στις 24 Δεκεμβρίου στο Μενζέλ Μπουαζέν, έκανε γνωστό δημοσιογράφος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης