Η αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεκινά καριέρα τραγουδίστριας

Η αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεκινά καριέρα τραγουδίστριας

Η Μπεάτα Έρνμαν θα ακολουθήσει το μονοπάτι της μητέρας της Μαλένα - Ντεμπούτο στο μιούζικαλ Forever Piaf τον Σεπτέμβριο

tunbergkbeata
Συνόδευε την αδερφή της στον αγώνα της για τη διάσωση του πλανήτη και του περιβάλλοντος, όμως έφτασε η στιγμή να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι... Η αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεκινά σε ηλικία 14 ετών καριέρα τραγουδίστριας, λαμβάνοντας μέρος σε μιούζικαλ, στο οποίο υποδύεται μία ταλαντούχα Γαλλίδα.

Η 14χρονη Μπεάτα Έρνμαν επέλεξε να ακολουθήσει το μονοπάτι της μητέρας της, Μαλένα Έρνμαν, η οποία είναι τραγουδίστρια. Τα σχέδια της 14χρονης Μπεάτα είχαν ανασταλλεί για ένα διάστημα, καθώς το έφηβο κορίτσι ακολουθούσε τη μεγαλύτερη αδερφή της στον ακτιβιστικό της αγώνα για την κλιματική αλλαγή.

malena_tunberg
Η Μαλένα Έρνμαν, μητέρα της Μπεάτα Έρνμαν και της Γκρέτα Τούνμπεργκ
«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τραγουδούσα και χόρευα», δήλωσε η Μπεάτα, αμέσως μετά τις πρώτες πρόβες για το μιούζικαλ Forever Piaf. Η μητέρα της Μαλένα θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη Piaf, ενώ το έργο θα κάνει πρεμιέρα στη Στοκχόλμη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που πήρε το επώνυμό της από τον πατέρα της, Σβάντε, είχε δηλώσει πέρυσι πως είναι πολύ περήφανη για τη σούπερ ταλαντούχα αδερφή της, εγκωμιάζοντας τα τραγούδια που η ίδια έγραφε.

tunberg_be
Η 14χρονη Μπεάτα Έρνμαν
Κλείσιμο
Ο Σβάντε Τούνμπεργκ δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια άλλαξαν τα πάντα στη ζωή τους, προκειμένου να «σώσουν» τις κόρες τους. Η σύζυγος Μαλένα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην καριέρα της, στηρίζοντας την Γκρέτα στον μεγάλο αγώνα που έδινε για το κλίμα. «Για να είμαι ειλικρινής, η Μαλένα δεν το έκανε για να σώσει το κλίμα, αλλά για να σώσει την κόρη της, βλέποντας πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για εκείνη», δήλωσε ο κ. Τούνμπεργκ, εμφανίζοντας μία πτυχή της οικογένειας που δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

«Εγώ ο ίδιος έγινε χορτοφάγος και αυτό έβλεπα ότι έδινε όλο και περισσότερη ενέργεια στην Γκρέτα», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης