«Brigitte, I love you»: Η Μπριζίτ Μακρόν γίνεται «Wonder Woman» σε βίντεο κλιπ

«Brigitte, I love you»: Η Μπριζίτ Μακρόν γίνεται «Wonder Woman» σε βίντεο κλιπ

Ο Γάλλος τραγουδιστής Ολιβιέ Μίλερ έκανε πρωταγωνίστρια την Μπριζίτ Μακρόν στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Brigitte, I love you» - Ένα τραγούδι στήριξης στη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, που κατά καιρούς έχει δεχθεί επίθεση για τη διαφορά ηλικίας με τον Εμανουέλ Μακρόν

21645366
Από τον Μάιο του 2017, που ο Εμανουέλ Μακρόν ανέλαβε το «τιμόνι» της γαλλικής Δημοκρατίας, η σύζυγός του, Μπριζίτ, δεν λείπει από το πλευρό του και είναι για εκείνον ο «βράχος» του, όπως έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του. Όμως, η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού έχει κατά καιρούς απασχολήσει τον γαλλικό και διεθνή Τύπο με την οικοδέσποινα του Ελιζέ να δέχεται αναίτιες επιθέσεις, επειδή είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη από τον Γάλλο πρόεδρο.

Μια ανάλογη περίπου διαφορά ηλικίας, αλλά αντίστροφα, χωρίζει τον πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ από την γοητευτική σύζυγό του, Μελάνια, χωρίς ποτέ κανείς να θεωρήσει αυτή την διαφορά ηλικίας μεμπτή. Πρόσφατα, ο Γάλλος τραγουδιστής Ολιβιέ Μίλερ δημιούργησε ένα νέο τραγούδι για να υπερασπιστεί την 66χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η οποία στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που φέρει τον τίτλο «Brigitte, I love you», μεταμορφώνεται σε... Wonder Woman!

Στο βίντεο κλιπ, που έχει, ήδη, μερικές χιλιάδες views, η πρώην καθηγήτρια γαλλικών και λατινικών, φορά μάσκα και μεταμορφώνεται σε σούπερ ηρωίδα, με υπεράνθρωπες δυνάμεις, η οποία σώζει τον σύντροφό της, που βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο 37χρονος Γάλλος τραγουδιστής με αυτό το τραγούδι θέλησε να υπερασπιστεί την Πρώτη Κυρία της χώρας του και να τονίσει τις ανισότητες, που ακόμα υφίστανται μεταξύ των δύο φύλων.

Τον περασμένο Αύγουστο και μετά την κριτική του Εμανουέλ Μακρόν στον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Αμαζόνιο, ο Μπολσονάρου έστρεψε τα πυρά του εναντίον της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Σε ανάρτηση οπαδού του στο Facebook, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του ζεύγους Μακρόν πλάι στο ζεύγος Μπολσονάρου και σχολίασε: «Αναρωτιέστε ακόμη γιατί ο Μακρόν τα βάζει με τον Μπολσονάρου;», προφανώς, θέλοντας να συγκρίνει την νεαρή σύζυγο του προέδρου της Βραζιλίας με την Μπριζίτ Μακρόν, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος συμφώνησε με τον οπαδό του και έγραψε: «Μην τον ξευτιλίζεις τον άνθρωπο».

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν: Η πρώτη τους γνωριμία σε λύκειο της Αμιένης

Η Μπριζίτ Μακρόν ήταν παντρεμένη με τον τραπεζίτη Αντρέ Λουί Οζιέρ με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Σεμπαστιέν, την Λοράνς και την Τιφέν. Η καθηγήτρια γαλλικών και λατινικών συνάντησε για πρώτη φορά τον Εμανουέλ Μακρόν όταν εκείνος ήταν μαθητής της και συμμαθητής της κόρης της, Λοράνς, σε λύκειο της Αμιένης, στη βόρεια Γαλλία.

Τότε, εκείνη ήταν 40 ετών και ο Γάλλος πρόεδρος 16... Το ειδύλλιο της καθηγήτριας με τον έφηβο μαθητή της σόκαρε την κοινωνία της μικρής πόλης, τους γονείς του Μακρόν αλλά και τον Οζιέρ, που «συντετριμμένος και εμβρόντητος», όπως γράφει η δημοσιογράφος Maëlle Brun στην βιογραφία της Μπριζίτ Μακρόν «Brigitte Macron l'affranchie» (Μπριζίτ Μακρόν, η απελευθερωμένη), «εγκατέλειψε το σπίτι στην οδό Σεν Σιμόν για να μην επιστρέψει ποτέ». Πάντως, το διαζύγιο του ζευγαριού εκδόθηκε 10 χρόνια αργότερα. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Τουκέ, από όπου κατάγεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, τον Οκτώβριο του 2007.


Κλείσιμο
Olivier Miller - Brigitte (Clip officiel)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης