Καρολίν Φλακ: Η τελευταία φωτογραφία της Βρετανίδας παρουσιάστριας πριν αυτοκτονήσει

Καρολίν Φλακ: Η τελευταία φωτογραφία της Βρετανίδας παρουσιάστριας πριν αυτοκτονήσει

Με τα μαλλιά κότσο και φορώντας ένα κόκκινο σέξι φόρεμα, η Κάρολαϊν ποζάρει στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram επιστήθια φίλη της

flack-arthro
Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει την τελευταία φωτογραφία της Βρετανίδας παρουσιάστριας Καρολίν Φλακ στα social media.

H βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μία φωτογραφία της 40χρονης Κάρολαϊν, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου.

Με τα μαλλιά κότσο και φορώντας ένα κόκκινο σέξι φόρεμα, η Καρολίν ποζάρει στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η επιστήθια φίλη της και τηλεοπτική παραγωγός, Μόλι Γκρόσμπεργκ. «Η αστεία μας Βαλεντίνη μας αγόρασε φέτος μπισκότα και γάλα με βρώμη», γράφει η λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας.
24830272-0-image-m-2_1581928000832

Η 40χρονη Καρολίν, πρώην παρουσιάστρια του ριάλιτι «Love Island», αυτοκτόνησε το Σάββατο. Είχε παραδεχτεί δημοσίως πως έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ωστόσο, όταν κατηγορήθηκε δημοσίως για ξυλοδαρμό του συντρόφου της, Λιους Μπάρτον, τα βρετανικά ΜΜΕ έσπευσαν να προεξοφλήσουν την καταδίκη της.

Κλείσιμο
Η Καρολίν συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επιτέθηκε στο φίλο της πετώντας του ένα φωτιστικό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Ίλινγκτον.

Η αυτοκτονία της ήρθε λίγες ώρες μετά από ένα ερωτικό μήνυμα στο Instagram από τον φίλο της Λιούις Μπάρτον που της έγραφε: «Χρόνια πολλά για τον Άγιο Βαλεντίνο, σε αγαπώ».

Στη συνέχεια η ίδια είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της τέσσερις φωτογραφίες με τον σκύλο της.

Η 40χρονη παρουσιάστρια είχε παραιτηθεί από την παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι «The Love Island» τη χειμερινή σεζόν, έπειτα από την κατηγορία για επίθεση στον τενίστα σύντροφό της Μπάρτον. Η δίκη είχε οριστεί για τις 4 Μαρτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης