Βίντεο-σοκ μέσα από σχολικό λεωφορείο σε τροχαίο στις ΗΠΑ: Αναποδογύρισε αφού το χτύπησε Mustang

Βίντεο-σοκ μέσα από σχολικό λεωφορείο σε τροχαίο στις ΗΠΑ: Αναποδογύρισε αφού το χτύπησε Mustang

Ουρλιαχτά και πανικός μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με Mustang που παραβίασε το «κόκκινο» - «Γλιτώσαμε από τύχη» λέει ένας από τους 25 μαθητές

leoforeio-arthro
Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σχολικού λεωφορείου το οποίο μετέφερε 25 μαθητές στο Οχάιο στο οποίο έχει καταγραφεί η σύγκρουσή του με αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Στο βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να κινείται χωρίς πρόβλημα όταν, την ώρα που διασχίζει μια διασταύρωση, ακούγεται ένας ισχυρός θόρυβος από την πρόσκρουση της Mustang, ο οδηγός της οποίας έχει παραβιάσει το «κόκκινο».

Τα επόμενα δευτερόλεπτα κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα καθώς το λεωφορειό μοιάζει να κινείται σε αργή κίνηση καθώς αναποδογυρίζει και καταλήγει με την οροφή στο οδόστρωμα.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των μαθητών, αρκετοί εκ των οποίων δεν φορούν ζώνη ασφαλείας, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από τη σύγκρουση με τον 74χρονο οδηγό του λεωφορείου να ρωτάει αν είναι όλοι καλά και να προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Incredibly Scary Moment an Ohio School Bus Overturns During Crash (Everyone Survived)


Από το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου αλλά μόλις την Τρίτη δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα, οχτώ μαθητές και ο οδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν έφεραν σοβαρά τραύματα.

Αντίθετα ο 42χρονος οδηγός της Mustang τραυματίστηκε σοβαρά.

«Ήμασταν αρκετά τυχεροί. Το μπροστά μέρος του λεωφορείου κυριολεκτικά καταστράφηκε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το λεωφορείο αρχισε να γλιστράει μέχρι που αναποδογύρισε» δήλωσε ένας από τους 25 μαθητές που βίωσαν τις τρομακτικές στιγμές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης