Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα στη Σιγκαπούρη - 47 στο σύνολο

Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα στη Σιγκαπούρη - 47 στο σύνολο

Κανείς από τους δύο δεν είχε ταξιδέψει στην Κίνα - Εννιά ασθενείς έχουν γίνει καλά, 38 είναι στο νοσοκομείο και επτά από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

SINGAPOURE
Η εξάπλωση του φονικού κορωνοϊού από την Κίνα δοκιμάζει και τις γειτονικές χώρες, καθώς είναι οι πρώτες που δέχονται τις συνέπειες και δη στον μεγαλύτερο βαθμό.

Η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο ακόμη ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό, ανεβάζοντας τη σχετική λίστα στους 47 στο σύνολο.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών από τον ιό μετά την Κίνα, δίχως βέβαια να «χρεώνουμε» στην Ιαπωνία τους 174 που έχουν εντοπιστεί στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο σε καραντίνα, ανοιχτά της πόλης Γιοκοχάμα.

Τα δύο νέα κρούσματα στη Σιγκαπούρη αφορούν έναν άντρα από το Μπανγκλαντές, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία Selator Aerospace Heights, την ίδια εταιρεία που είχε εντοπιστεί ένας ακόμη άντρας από το Μπανγκλαντές την προηγούμενη εβδομάδα.

Το δεύτερο κρούσμα ήταν μία 35χρονη γυναίκα από τη Σιγκαπούρη.

Κανένας από τους δύο δεν είχε επισκεφθεί την Κίνα. Από τους 47 που έχουν νοσήσει, οι εννιά έχουν γίνει καλά και από τους 38 που εξακολουθούν να νοσούν, οι επτά είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης