Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος επανεμφανίστηκε, φοβάμαι πολύ

Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος επανεμφανίστηκε, φοβάμαι πολύ

Η Μπρέντα του Beverly Hills είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 -  «Βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου» αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός σε εκπομπή

sdoh0
Τρία χρόνια αφότου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, η  48χρονη Σάνεν Ντόχερτι καλείται και πάλι να αντιμετωπίσει τη νόσο.

Η διάσημη ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills, 90210» εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και μοιράστηκε την άσχημη είδηση για την υγεία της. Να σημειωθεί πως η Σάνεν Ντόχερτι είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Αποκάλυψε πως έμαθε ότι ο καρκίνος είχε επανέλθει σε επιθετική μορφή στις αρχές του περασμένου έτους αλλά δεν το γνωστοποίησε. Αναγκάστηκε όμως να το κάνει τώρα, λίγο πριν την δημοσίευση των δικαστικών εγγράφων που αποτελούν μέρος της δίκης της εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας State Farm για ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι της από μια πυρκαγιά το 2018.

«Είμαι στο στάδιο 4, φοβάμαι πολύ»

«Θα γίνει γνωστό. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων πως βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ» είπε και πρόσθεσε: «Είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι πολύ φοβισμένη» ενώ τόνισε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο να το πει στην μητέρα της αλλά και στον σύζυγό της, τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο.

«Η μαμά μου είναι απίστευτα θαρραλέα. Έτσι είναι και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ γι’ αυτόν» είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

Το σπίτι της Σάνεν Ντόχερτι υπέστη μεγάλες ζημιές στην φωτιά του Γούλσελεϊ και λέει ότι μήνυσε την εταιρεία State Farm για να αποκαταστήσει κάποιες από τις ζημιές, κάτι που ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει κάνει ποτέ. Η εταιρεία από την πλευρά της, λέει ότι έχει καταβάλει 1,1 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η ηθοποιός πιστεύει ότι δικαιούται περισσότερα. Τα έγγραφα που αποτελούν μέρος μιας δίκης στην οποία αποκαλύπτεται και ο καρκίνος και ήταν κάτι που θα γίνει γνωστό αυτή την εβδομάδα.

Κλείσιμο
Η Σάνεν Ντόχερτι, είπε πως ήθελε να είναι αυτή που θα ανακοινώσει την είδηση. «Θα ήθελα να το ακούσουν οι άνθρωποι από μένα. Δεν θέλω να ακουστεί διαφορετικά ένα δικαστικό έγγραφο. Θέλω να είναι πραγματικό». Τόνισε επίσης πως η δίκη ήταν μια εξαντλητική διαδικασία.

«Το σπίτι μου υπέστη σοβαρές ζημιές. Έμπαινες μέσα και έβλεπες μόνο καπνό. Δοκίμασα τα πάντα, επικοινώνησα με την ασφαλιστική μου εταιρεία, προσπάθησα να διεκδικήσω αποζημίωση. Έφτασα στο δικαστήριο και το αποτέλεσμα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές διαδικασίες που έχω περάσει» ανέφερε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης