Ο Μπάιντεν θα ήθελε τη Μισέλ Ομπάμα για αντιπρόεδρο, αν εκλεγεί στον Λευκό Οίκο

Ο Μπάιντεν θα ήθελε τη Μισέλ Ομπάμα για αντιπρόεδρο, αν εκλεγεί στον Λευκό Οίκο

Λίγο πριν τις προκριματικές στην Αϊόβα, ο Τζο Μπάιντεν δεν έκρυψε την προτίμησή του στο ζεύγος Ομπάμα 

11714452
Τη Μισέλ Ομπάμα θα ήθελε για αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ .

Ο πρώην αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών πρότεινε και πάλι να δοθούν σημαντικές θέσεις σε μέλη της οικογένειας Ομπάμα εάν καταφέρει να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, Ντόναλντ Τραμπ, στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Μιλώντας χθες στην Αϊόβα, την πολιτεία που ανοίγει πρώτη το «χορό» των προκριματικών εκλογών στις 3 Φεβρουαρίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών , ο Μπάιντεν απάντησε θετικά σε ερώτηση για το αν θα εξετάσει το ενδεχόμενο να διορίσει τον Μπαράκ Ομπάμα στο Ανώτατο Δικαστήριο σε περίπτωση που εκλεγεί νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ναι, θα το έκανα, αλλά δεν νομίζω πως εκείνος θα το ήθελε. Θα ήταν εξαιρετικός στο Ανώτατο Δικαστήριο», είπε ο Μπάιντεν.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα σχέδιά του για την πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας ότι θα ήθελε να την κάνει αντιπρόεδρο.

«Και οι δύο (Μπαράκ και Μισέλ) είναι άνθρωποι με εξαιρετικά προσόντα. Είναι τόσο αξιοπρεπείς», κατέληξε ο Μπάιντεν.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, ο Τζο Μπάιντεν έρχεται στην δεύτερη με τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου για τις προκριματικές στην Αϊόβα. Ο Σοσιαλιστής Μπέρνι Σάντερς καταλαμβάνει την πρώτη θέση, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης