Megxit: Ο «στρατός» της «αντάρτισσας» Μέγκαν Μαρκλ

Megxit: Ο «στρατός» της «αντάρτισσας» Μέγκαν Μαρκλ

H ανδρική και γυναικεία ομάδα της «αντάρτισσας» Μέγκαν Μαρκλ - Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες είναι οι «φύλακες άγγελοι» της δούκισσας του Σάσεξ

meghan-arthro
Δεν κάνει βήμα χωρίς να τους συμβουλευτεί. Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες είναι οι «φύλακες άγγελοι» της «αντάρτισσας» της βασιλικής οικογένειας, δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Αν και από το 2018 είχε ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε να έχει πλευρό της τρεις πανίσχυρους άνδρες : τον γνωστό δικηγόρο του Χόλιγουντ, Ρικ Γκένοου, τον ατζέντη της, Νικ Κόλινς και τον μάνατζερ σε θέματα επιχειρήσεων, Άντριου Μάγιερ.


Νικ Κόλινς

nickcollins2

Ο ατζέντης της Μέγκαν στο Χόλιγουντ, Νικ Κολινς από το πρακτορείο «The Gersh Agency» είναι αυτός που χειρίζεται ότι έχει να κάνει με τα ΜΜΕ και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Είναι επιστήθιος φίλος της Μέγκαν, την εκπροσώπησε στη διάρκεια της συμμετοχής της στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Suits» και ήταν παρών στο βασιλικό γάμο του ζευγαριού το 2018.

Άντριου Μάγιερ και Ρικ Γκένοου

Κλείσιμο
andrew_meyer
Άντριου Μάγιερ


Ο μάνατζερ σε επιχειρηματικά θέματα Αντριου Μάγιερ όπως και ο διάσημος δικηγόρος του Χόλιγουντ Ρικ Γκένοου δρουν παρασκηνιακά για λογαριασμό της Μέγκαν.

Και οι δύο προγραμματίζουν τις επόμενες μεγάλες κινήσεις της δούκισσας του Σάσεξ.

Η ανδρική χολιγουντιανή ομάδα της Μέγκαν δρούσε μυστικά καθ 'όλη τη διάρκεια της παρουσίας της Μέγκαν στα Βασιλικά Ανάκτορα, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Mετά την ανακοίνωση των Σάσεξ ότι θα παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, η ομάδα της Μέγκαν σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά.

Το γυναικείο team της Μέγκαν

Εκτός από τους κυρίους στο team της Μέγκαν Μαρκλ, συγκαταλέγονται και τρεις αιθέριες υπάρξεις, τις οποίες και εμπιστεύεται με κλειστά... μάτια.

Τζέσικα Μαλρόνει

meghan-markle-jessica-mulroney-t


Η κολλητή φίλη της Μέγκαν,Τζέσικα Μαλρόνει, έσπευσε πρώτη να στηρίξει την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Ιnstagram τόνισε: «Μια δυνατή γυναίκα κοιτά την πρόκληση και της κλείνει το μάτι».

Η μελαχρινή «Γκουίνεθ Πάλτροου του Τορόντο», όπως την έχουν βαπτίσει πολλά βρετανικά ΜΜΕ, ήταν η παράνυμφος της Μέγκαν. Η 39χρονη επιστήθια φίλη της από τον Καναδά είναι μητέρα δύο παιδιών και διάσημη στην πατρίδα της για την οργάνωση γάμων.

Μίσα Νόνου

Η γνωστή σχεδιάστρια με καταγωγή από το Μπαχρέιν ήταν η προξενήτρα των Σάσεξ.

Η Μίσα Νόνου ήταν αυτή που έφερε κοντά τους Μέγκαν και Χάρι. Το ζεύγος συναντήθηκε στη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά το 2016 στο Λονδίνο .

Η ξανθιά σχεδιάστρια ζει στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia στην Ιταλία.

Ιζαμπέλ Μέι

Η νονά του Άρτσι, του μονάκριβου παιδιού του ζεύγους, είναι κολλητή φίλη της δούκισσας του Σάσεξ.

Γνωρίστηκε με τη Μέγκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου, ενώ σύμφωνα με πηγή «Παρ’ όλο που κρατούν χαμηλούς τόνους, η Ιζαμπέλ είναι μια από της πιο κοντινές και αγαπημένες φίλες της Μέγκαν και εκτιμά τη φιλία της πάρα πολύ». «Βοήθησε τη Μέγκαν Μαρκλ να προσαρμοστεί στο Λονδίνο όταν μετακόμισε και η Μέγκαν βασίστηκε πολύ πάνω της. Η μία στηρίζει την άλλη, και όπως όλες οι φίλες, απολαμβάνουν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης