Αυστραλία: Τενίστρια κατέρρευσε λόγω δύσπνοιας από τους καπνούς των πυρκαγιών στο Australian Open

Αυστραλία: Τενίστρια κατέρρευσε λόγω δύσπνοιας από τους καπνούς των πυρκαγιών στο Australian Open

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Μελβούρνη - Οι παίκτες που συμμετέχουν στα προκριματική του Australian Open διαμαρτύρονται έντονα - Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα παιχνίδια 

_Danila-Jakupovic
Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στη Μελβούρνη από τους καπνούς των πυρκαγιών που πλήττουν εδώ και δύο μήνες την Αυστραλία.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε και η προκριματική φάση του Australian Open και ήδη οι παίκτες δείχνουν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν υπό τέτοιες συνθήκες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τενίστρια Ντανίλα Γιακούποβιτς, η οποία κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με τη Βέγκελε, ένιωσε έντονη δύσπνοια και ξεκίνησε να βήχει έντονα, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τον αγώνα και να αποχωρήσει με δάκρυα στα μάτια.

Australia smoke forced Dalila Jakupovic to  retire  inAustralian Open 2020
Κλείσιμο


Νωρίτερα και άλλοι παίκτες εξέφρασαν έντονα τα παράπονά τους για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Μελβούρνη, ενώ ο Μπέρναρντ Τόμιτς ζήτησε να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας που συμμετείχε, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση-απολογία στην οποία ανέφεραν: «Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Ακολουθούμε συμβουλές από τους ειδικούς και λειτουργούμε. Η ατμόσφαιρα το πρωί ήταν αποπνικτική γι’ αυτό και υποχρεωθήκαμε να μεταφέρουμε την ώρα των αγώνων για αργότερα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης