Ιστορία τρέλας: Τουρίστες τα... έκαναν στο Μάτσου Πίτσου και συνελήφθησαν

Ιστορία τρέλας: Τουρίστες τα... έκαναν στο Μάτσου Πίτσου και συνελήφθησαν

Μία Γαλλίδα, δύο Βραζιλιάνοι, δύο Αργεντινοί και ένα Χιλιανός βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή τουλάχιστον τεσσάρων ετών στη φυλακή

peru_machu
Πόσοι λόγοι είναι δυνατόν να βρεθούν για να συλληφθεί ένα άτομο σε αρχαιολογικό χώρο; Να κλέψεις; Να προκαλέσει ζημιά; Να τσακωθεί με φύλακα; Να μην πληρώσει εισιτήριο; Έξι τουρίστες που επισκέφθηκαν το Μάτσου Πίτσου στο... τέρμα του Περού, κατάφεραν να συλληφθούν για τον πλέον... ντροπιαστικό λόγο! Διότι τα... έκαναν στον χώρο του ιστορικού μνημείου!

Πώς μπορεί να σχολιάσει κανείς έναν άνθρωπο που ξοδεύει χιλιάδες ευρώ ή δολάρια για να ταξιδέψει στην άλλη άκρη της Γης προκειμένου να επισκεφθεί ένα μοναδικό μνημείο του αρχαίου κόσμου και αντί να απολαύσει τη στιγμή του, επιλέγει ένα άλλο είδος... απόλαυσης; Να τα... κάνει στον ιερό αυτόν χώρο!

Έξι τουρίστες, ανάμεσά τους και μία Γαλλίδα, συνελήφθησαν από τις αρχές του Περού διότι... αφόδευσαν στον χώρο του Μάτσου Πίτσου. Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή. Οι φύλακες του χώρου βρήκαν κόπρανα στον Ναό του Ήλιου και διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε προκαλέσει και μία μικρή ζημιά, αποσπώντας μία πέτρα από την κατασκευή.

Το γκρουπ που... έγραψε ιστορία στο Μάτσου Πίτσου, απαρτιζόταν από μία Γαλλίδα, δύο Βραζιλιάνους, δύο Αργεντινούς και έναν Χιλιανό.

Και αν νομίζει κάποιος ότι οι έξι τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων, έκαναν καμία... εξυπνάδα, θα αλλάξει γνώμη διαβάζοντας ότι και οι έξι βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή τουλάχιστον τεσσάρων χρόνων στη φυλακή, όπου φυσικά, στο Περ απολαμβάνουν την... ανάγκη τους στην... πέτρα, για όση ώρα θέλουν και δίχως να τους λέει κανείς το παραμικρό.

Αν ψάχνουμε να βρούμε τους λόγους που οδήγησαν το γκρουπ των έξι τουριστών αν προβούν σε αυτήν την -αν μη τι άλλο- ανάρμοστη ενέργεια, δεν θα τους βρούμε, διότι δεν ανακοινώθηκαν από τις περουβιανές αρχές. Σε κάθε περίπτωση, και οι έξι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στο δικαστήριο, όπου θα έχει πολύ ενδιαφέρον η γραμμή υπεράσπισης που θα ακολουθήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης